500 δέντρα, φυτά και θάμνοι φυτεύτηκαν στο λόφο Πολιτισμού στον Άλιμο

Η οργάνωση We4All σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου φύτεψαν 500 φυτά, δέντρα και αρωματικούς θάμνους στον λόγο Πολιτισμού στον Άλιμο.

Οι εθελοντές της πόλης μας, της We4All, της Teleperformance, αλλά και η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου έδωσαν χθες το πρωί τον καλύτερό τους εαυτό για έναν πιο «πράσινο» Άλιμο.

Στη δεντροφύτευση βρέθηκε και ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος είναι κάτοικος Αλίμου.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη:

Με τσάπες, αξίνες και -κυρίως- όλη τους την αγάπη, οι εθελοντές μας και η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου πρόσθεσαν σήμερα στην πόλη μας 500 φυτά, δένδρα και αρωματικούς θάμνους.

Η εθελοντική δενδροφύτευση, που διοργάνωσε ο Δήμος μας σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση “We4all”, εξελίχθηκε σε μία όμορφη γιορτή, για μικρούς και μεγάλους.

Με την φύτευση αυτή εμπλουτίσαμε σημαντικά το πράσινο στον λόφο Πολιτισμού (περιοχή λόφου Πανί), δίνοντας παράλληλα ένα βιωματικό μάθημα στη νεότερη γενιά.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν, ιδίως στα μικρά παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν.

Επίσης θερμά ευχαριστώ την “We4all”, την “Teleperformance” και την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου μας, που προετοίμασε τις 500 θέσεις των νέων δενδρυλίων.

Την επόμενη εβδομάδα, ξανά ραντεβού στην βόρεια πλευρά του λόφου Πανί, για μία ακόμα δενδροφύτευση!

Πηγή: alimosonline.gr