Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής πραγματοποίησε φιλανθρωπικό μπαζάρ

Τα χρήματα θα διατεθούν σε συμπολίτες μας για την κάλυψη των εξόδων θέρμανσης

Η Φιλόπτωχος Κομοτηνής στις 19/11 το απόγευμα στην καφετέρια El Clasico από τις 17:00 έως τις 21:00 πραγματοποίησε το ετήσιο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της Φιλοπτώχου με πολλά χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και είδη διακόσμησης. Πέρυσι λόγω της πανδημίας το μπαζάρ δεν είχε γίνει. Φέτος όμως ήταν και πάλι εκεί για να στηρίξει όσους χρειάζονται μια χείρα βοηθείας. 

Τα προϊόντα ήταν σε πολύ προσιτές τιμές και μάλιστα τα όποια έσοδα συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στα έξοδα θέρμανσης. 

«Ό, τι έσοδο θα έχουμε θα προορίζεται για ανάγκες θέρμανσης συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Ό, τι χρήματα θα μαζέψουμε, από αύριο κιόλας θα τα διαθέσουμε» είπε η πρόεδρος Σμαρώ Μπραντζουκάκη. Η εκδήλωση είχε ελεύθερη είσοδο τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη. 

Δεν έλειπαν φυσικά τα γλυκά εδέσματα που ήταν παραγωγής των γυναικών του ΔΣ της Φιλόπτωχου. Η κα Μπραντζουκάκη ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για τη συμμετοχή, καθώς όπως τόνισε «τα μέλη είναι ενεργά και δεν έχουμε κανένα παράπονο. Οι καιροί έχουν δυσκολέψει αλλά ποτέ κανένας δεν μας έκλεισε την πόρτα του». 

Πηγή: xronos.gr