Δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες από εθελοντές του Ηρακλείου

Η εθελοντική δράση “ΕνΕΡΓΩ” εργάζεται προσφέροντας υποστήριξη ανθρώπους για την αντιμετώπιση σωματικών ή ψυχολογικών δυσκολιών και παθήσεων, με Pranic θεραπευτικές συνεδρίες.

Στόχος της δράσης είναι η ολοκλήρωση 1008 δωρεάν συνεδριών Pranic Healing σε ανθρώπους που δυσκολεύονται στην πρόσβαση υπηρεσιών θεραπείας, με σκοπό την βελτίωση της υγείας, των σχέσεων και της ευημερίας τους.

Η δράση είναι μη κερδοσκοπική, στηρίζεται από εθελοντές και χρηματοδοτείται από χορηγίες ενώ συμμετέχουν πιστοποιημένοι θεραπευτές.

«Όλοι βιώνουμε καταστάσεις αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων, πόνους στο σώμα χωρίς απαραίτητα να έχουμε νοσήσει. Εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του Pranic Healing μπορούμε να επιφέρουμε άμεση ανακούφιση ή και ίαση. Ήδη καταγράφονται εξαιρετικά αποτελέσματα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και καταλήγει: «Υλοποιούμε διάφορες ενημερωτικές, εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δράσεις υποστηρίζοντας το σκοπό αυτό. Υποδεχόμαστε με χαρά τα αιτήματά σας για να προβούμε στην άμεση ανάθεση στον θεραπευτή σας».

Πως μπορώ να κλείσω συνεδρία

Μπορείτε ελεύθερα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας δοκιμάζοντας μια θεραπευτική συνεδρία στο: 

Πως μπορώ να συνεισφέρω

Η δράση είναι μη κερδοσκοπική, στηρίζεται από εθελοντές και χρηματοδοτείται από χορηγίες. Κάθε οικονομική στήριξη είναι εξαιρετικά σημαντική και κάνει τη διαφορά στις ζωές πολλών ανθρώπων.  

Όσοι θέλετε να εκφράσετε έμπρακτα την καλή σας θέληση, μπορείτε στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς «GR9301710340006034160845639» με αιτιολογία «ΕνΕΡΓΩ». Δικαιούχος «THE WILL TO DO GOOD».

Pranic Healing

Το Pranic Healing ασκείτε σήμερα από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι μια αρχαία τέχνη της θεραπείας που χρησιμοποιεί τη ζωτική ενέργεια για να βοηθήσει τα σώματά μας να αυτοθεραπευθούν ταχύτερα, συμπληρώνοντας την ορθόδοξη ιατρική.  

Εισαγωγικές πληροφορίες στο βίντεο: www.youtube.com/watch?v=jtOahTuWi1Y  

Πηγή: efsyn.gr