Αμυμώνη : Giving Tuesday 2021 #ShareOurVision

Κάθε μικρή πράξη γενναιοδωρίας είναι το λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο.

Η Αμυμώνη συμμετέχει φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφοράς Giving Tuesday, με στόχο την ισότιμη και αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

#ShareOurVision

Το όραμά μας είναι κάθε άνθρωπος με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες στην Ελλάδα• να λαμβάνει την εκπαίδευση και τις θεραπείες που χρειάζεται• να αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητές του• και να ζει κατά το δυνατό αυτόνομα και με αξιοπρέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.• Κι ακόμα, η οικογένειά του να έχει την απαραίτητη υποστήριξη και φροντίδα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες του.

Μοιράσου το όραμά μας:
👉Υποστήριξέ μας κάνοντας μια δωρεά: https://donate.amimoni.gr/
👉Μοιράσου το μήνυμα κοινοποιώντας τη δράση μας μέσα από τα social media με hashtags: #αμυμώνη #amimoni #ShareOurVision #GivingTuesday #GivingTuesday2021

Στα 28 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας, μέσα από τις 4 δομές μας έχουμε περιθάλψει, βοηθήσει και εκπαιδεύσει πάνω από 480 άτομα και παράλληλα έχουμε καθοδηγήσει και στηρίξει με κάθε τρόπο τις οικογένειές τους.

Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα!


Στήριξε το όραμά μας και βάλε το λιθαράκι σου για έναν καλύτερο κόσμο.

Τί είναι το Giving Tuesday

Το Giving Tuesday δημιουργήθηκε το 2012 ως μια απλή ιδέα: μια ημέρα μέσα στο χρόνο, που θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν μια καλή πράξη. Τα τελευταία 9 χρόνια η ιδέα αυτή έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο κίνημα που εμπνέει κάθε χρόνο εκατομμύρια ανθρώπους να προσφέρουν, να συνεργάζονται και να γιορτάζουν τη γενναιοδωρία! Φέτος, η μέρα αυτή θα είναι στις 30 Νοεμβρίου.

Δείτε το video εδώ