Το ΜΚΣ Δεσμός μάς καλεί να συμμετάσχουμε στην #GIVINGTUESDAY και να στηρίξουμε το έργο του

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» μας προσκαλεί, στις 30 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της «#GIVINGTUESDAY, να στηρίξουμε το κοινωνικό του έργο, με τις αγορές μας σε επιλεγμένα καταστήματα και προϊόντα.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 και για 3η συνεχή χρονιά, το ΜΚΣ Δεσμός συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφοράς #GIVINGTUESDAY και συνεργάζεται με 33 φυσικά καταστήματα και e-shops που προσφέρουν μέρος των εσόδων τους για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του σωματείου.

Έτσι, κάνοντας τις αγορές σου σε 33 συνεργαζόμενα καταστήματα, έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις και εσύ στο κίνημα φιλανθρωπίας και να στηρίξεις τον Δεσμό και τις κοινωφελείς δράσεις, ώστε να συνεχίσει να δημιουργεί ιστορίες προσφοράς κάθε μέρα.Λίγα λόγια για το #GIVINGTUESDAY

Το #GIVINGTUESDAY Global αποτελεί την πιο μεγάλη ημέρα φιλανθρωπίας στον κόσμο. Ξεκίνησε το 2012, ως μια απλή ιδέα που θα ενθαρρύνει και θα ενεργοποιήσει έστω για μια μέρα, το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς. Σήμερα, γιορτάζεται σε 75 χώρες στον κόσμο, την πρώτη Τρίτη μετά την Black Friday, με στόχο να εμπνεύσει την προσφορά, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, σηματοδοτώντας την τελική ευθεία μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων.Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» δίπλα στον συνάνθρωπο

Ο Δεσμός, εδώ και περίπου μια δεκαετία, βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε ανάγκη αξιοποιώντας αποτελεσματικά και ουσιαστικά κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη. Ειδικότερα τα τελευταία δύο χρόνια, η υγειονομική κρίση που βιώνουμε, εκτός από τις πρωτόγνωρες προκλήσεις που έφερε στην επιφάνεια, ανέδειξε παράλληλα και την καταλυτική δύναμη της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Με την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου, της κοινωνίας των πολιτών και άλλων φορέων, αλλά κυρίως με την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, ο Δεσμός θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη.Πως μπορείς να συμμετάσχεις στην #GIVINGTUESDAY

Γίνε και εσύ μέρος του κινήματος #GIVINGTUESDAY και στήριξε το Δεσμό, ενισχύοντας το κοινωνικό του έργο. Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιείς μια δωρεά με κάθε αγορά σου στα συνεργαζόμενα με τον Δεσμό καταστήματα: Ancient Greek Sandals, Bleecker & Love, Clodist.gr, Coffee Island, ESOPHY, Fresh Line, FUNKY BUDDHA, Hellas Direct, ILEANA MAKRI, Insurance Market, IOANNA KOURBELA & IOANNA KOURBELA BASICS, Katerina Psoma.

KOKU Concept, La Redoute, Ma Cherie, matchbox, Mrs. Zebra, My Market, MyShoe.gr,  NIKKITAS , Ocean Hero, Parkhouse, Samsonite, THE SECRET GARDEN, Sophie Deloudi, SUN of a BEACH, Timberland Greece, Two In A Castle, VARDAS, Venetia Vildiridis, VERVE Juices, VOSRIO, 4 Seasons Bio, Τυροκομείο Κωσταρέλου.

Σχετικά με το Δεσμό:

Ο Δεσμός είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Για να το πετύχει αυτό συνεργάζεται στενά αφενός με δωρητές του ιδιωτικού τομέα, αφετέρου με πάνω από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους και αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που εστιάζουν στους εξής τομείς: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία, Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων.

Ο Δεσμός, ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα, και από το 2013 λειτουργεί γραφείο και στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: monopoli.gr