Επίσκεψη Παύλου Γερουλάνου στην ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ»

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε ο Παύλος Γερουλάνος, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019.

Τον κύριο Γερουλάνο υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββαςκαθώς και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Υποδεχόμενη τον κύριο Γερουλάνο, η κυρία Βαρδινογιάννητον ευχαρίστησε για την συγκινητική του πρωτοβουλία να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζοντας την σημασία που έχει η συμπαράσταση του. «Γνωρίζω πολύ καλά την κοινωνική σου ευαισθησία αλλά και την αγάπη σου για τα παιδιά.  Και έχει για εμένα, προσωπικά, πολύ μεγάλη αξία το γεγονός ότι σε όλη σου την διαδρομή έχεις επιλέξει να παραμείνεις σταθερός στις αρχές, το ήθος, την παιδεία αλλά και τις αξίες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

 Η κυρία Βαρδινογιάννη, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κύριο Γερουλάνο για την στήριξή του, τού απένειμε την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και στη συνέχεια τοποθέτησαν μαζί στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ»ένα αστέρι με το όνομά του.

Ο κύριος Γερουλάνοςευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την μεγάλη τιμή τονίζοντας στην ομιλία του την σπουδαιότητα του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ»: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώγια το χρόνο που αφιερώσατε  για να ενημερωθώ για την δράση της«ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ευχαριστώ τα μέλη από το διοικητικό συμβούλιο για το έργο που κάνετε. Κυρία Βαρδινογιάννη ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, με τιμούν ιδιαίτερα.  Ως πολίτης της Αθήνας ξέρω το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από διάφορες πτυχές. Δεν γνώριζα όμως το τεράστιο μέγεθος του έργου που έχετε επιτελέσει και όσοι δεν το ξέρουν καλό θα ήταν να το μάθουν για να καταλάβουν τις δυνατότητες που έχει ο οργανισμός».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κύριος Γερουλάνος ενημερώθηκε για το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, ενώ μάλιστα έγινε, συμβολικά, και ο ίδιος εθελοντής δότης μυελού των οστών.