Γίνε δωρητής αγάπης!

Η δράση θα διαρκέσει έως τις 20 Δεκεμβρίου

Η εθελοντική ομάδα Βοήθα με να μπορώ, Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων εν όψη Χριστουγέννων διοργανώνει την δράση γίνε δωρητής αγάπης για τους συνανθρώπους μας και τις οικογένειες του τόπου μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας ! Χριστούγεννα θα πει αγάπη κι ΑΓΑΠΗ θα πει μοιράζομαι! Και το μοίρασμα της αγάπης φέρνει χαμόγελα, φέρνει χαρά, φέρνει πληρότητα. Και ποιο είναι άλλωστε το πανανθρώπινο μήνυμα των Χριστουγέννων; Μα φυσικά η αγάπη!Εκείνη που ξεπροβάλλει σαν μια ηλιαχτίδα στη σκοτεινιά του κόσμου τούτου κι όλα μοιάζουν αλλιώς. Κι όλα γίνονται χρώμα. ΑΓΑΠΗ.» Ελάτε να την μοιράσουμε γιατί στην αγάπη δε χωρά το εγώ, αλλά μόνο το εμείς. Η αγάπη με αγάπη μεγαλώνει… όχι μόνο τα Χριστούγεννα! Αλλά όλο το χρόνο !!!

Εθελοντισμός , αλληλεγγύη , πίστη , αγάπη και ελπίδα πάμε όλοι μαζί γι αυτούς που μας χρειάζονται γι αυτούς που μας έχουν ανάγκη . Λίγο ο καθένας και μαζί πολύ !!! Το μπορούμε !!!! Η βοήθεια όλων σας είναι πολύτιμη !!!!

Είδη που θα συγκεντρώνονται: 

Τρόφιμα (Όσπρια, Μακαρόνια, Αλεύρι, Σάλτσα ντομάτας, Αλάτι. Λάδι, Ξύδι, Πουρές, Άνθος αραβοσίτου, Γάλατα μακράς διαρκείας , Φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά κλπ)

Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικό ρούχων, χλωρίνη, σακούλες σκουπιδιών, απορρυπαντικά πιάτων κλπ)

Πηγή: cretalive.gr