Μία εξαιρετική πρωτοβουλία του St. Lawrence College σε συνεργασία με την Προτεκτα ΙΛΙΟΥ και το ΙΔΑΦΚ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Κολεγίου St. Lawrence, The British School in Greece. Μια εξαιρετική προσπάθεια που στήριξε η Εθελοντική Ομάδα Προτέκτα Ιλίου και το #IDAFK Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών – Πανελλαδικό Δίκτυο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και εκπαιδευτικής ύλης από τους μαθητές και καθηγητές του Σχολείου προς ανακούφιση όλων των πληγέντων συμπολιτών μας από τις πρόσφατες συνέπειες των καταστροφών που έπληξαν τη χώρα μας.

Ο όγκος των ειδών θα διατεθεί σε όσους συμπολίτες μας έχουν υποστεί ζημιές είτε από τους πρόσφατους σεισμούς, τις πλημμύρες και τις πρόσφατες πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2021 στην Αττική, την Εύβοια και άλλες. Μια νέα συνεργασία μόλις ξεκίνησε με κίνητρο τις υπέροχες ευχές των μαθητών που με απέραντη αγάπη και σεβασμό εκδηλώνουν ακόμα και πάνω στα κιβώτια με τα υπέροχα και γεμάτα νόημα και ουσία μηνύματα τους.

Eυχαριστούμε θερμά για την άριστη συνεργασία την Διεύθυνση του Κολεγίου και την καθηγήτρια κα Αργυρή Κλαδούχου που μερίμνησε για την πρωτοβουλία.

Πηγή: hellenicmediagroup.com