Η Unicef γιορτάζει τα 75 χρόνια της με μία βραδιά απολογισμού στο Ζάππειο στις 11/12

Καθώς η Unicef γιορτάζει τα 75 χρόνια έργου για την προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού σε όλο τον κόσμο, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μια βραδιά απολογισμού, φιλίας και δέσμευσης για να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις συλλογικές μας προσπάθειες με στόχο την ευημερία των δύο εκατομμυρίων παιδιών που αποκαλούν την Ελλάδα σπίτι τους.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης Υπουργοί και Υφυπουργοί συνεργαζόμενων φορέων, διπλωματικοί εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωπος του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρόεδροι/Επικεφαλείς ιδρυμάτων και φιλανθρωπικών φορέων, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, 18:00-20:00

Περιστύλιο, Ζάππειο Μέγαρο

Υποδοχή και Δεξίωση: 18:00-18:45

Επίσημη Εκδήλωση: 18:45-20:00

Την εκδήλωση συντονίζει η Έμη Λιβανίου – Ζησιοπούλου.

Για να παρευρεθείτε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα έως την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σεβόμενοι τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, σημειώνεται ότι για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης απαιτείται ταυτότητα και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι επίσης υποχρεωτική.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρέχεται διερμηνεία Eλληνικών-Aγγλικών καθώς και διερμηνεία στη νοηματική. Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία. Η εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί.