Η Μαρίνα Βερνίκου παροτρύνει τις Αθηναίες να δωρίσουν τις Haute Couture δημιουργίες τους!

Πρόκειται για τη νέα φιλανθρωπική προσπάθεια της CREAID, η οποία έχει τίτλο “Haute Couture Collection” και επικεντρώνεται στη συγκέντρωση αντικειμένων Υψηλής Ραπτικής και Limited Edition που θα δωρίσουν Έλληνες και διεθνείς υποστηρικτές από όλο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής, μερικές από τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής έχουν δωρίσει για τους σημαντικούς σκοπούς της CREAID οι κυρίες Μαριάννα Λάτση, Randa Ghandour, Ελμίνα Κοπελούζου, Ιωάννα Μαρινοπούλου, Αλεξάνδρα Ζάκκα Χαλκιά, Ειρήνη Νταϊφά, Άννυ Πετράκη, Hala Khoury, Majd Samaan, Αλεξία Διβάνη, Μπέκυ Στραβελάκη, Μαρίνα Λεμονή, Έλσα Αναστασιάδη αλλά και η Έλενα Κουντουρά, ενώ καθημερινά, όλο και περισσότερες Αθηναίες -και όχι μόνο- υποστηρίζουν τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιούργησε η Μαρίνα Βερνίκου, για να παροτρύνει όλο και περισσότερο κόσμο να βοηθήσει όπου υπάρχουν στοχευμένες ανάγκες.

 

Η δημοπρασία-έκθεση των αντικειμένων θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου του 2019 με την καθιερωμένη εκδήλωση στο One Athens  και τα έσοδά της θα διατεθούν για την δημιουργία παιδικής χαράς στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν.

Η CREAID είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με μια στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Θεμελιώδης αρχή του είναι “Δημιουργώ για να Βοηθώ», και στοχεύει να συνδυάζει τη δημιουργικότητα μέσα από έργα τέχνης με τη βοήθεια για εκείνους που έχουν ανάγκη.

Είναι ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργίες των υποστηρικτών του, προκειμένου να παράσχει βοήθεια στην τοπική κοινότητα και την ευαισθητοποίηση μέσα από αυτές τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.