Lifeline Hellas: Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δείπνο για την ενίσχυση των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος

Με σημαντικούς και λαμπερούς καλεσμένους

Η Lifeline διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του και εόρτασε τα 20 χρόνια από την ίδρυση του, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου». Η εκδήλωση ξεκίνησε με το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews που το αφιέρωσε στην γιαγιά του Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τα κάλαντα που τραγούδησε μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas.

Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Βίκυ Καγιά, Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, David Andrews

Η χορηγός Σοφία Γιαννικοπούλου, Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την μεγάλη δωρήτρια Κατερίνα Παναγοπούλου

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της πορείας του και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

Ναταλία Ιορδάνου-Φουρλή, Λίίτσα Λάβδα, Έμη Λιβανίου
Γιώργος Ντάβλας , Πρίγκιπας Αλέξανδρος

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό τους Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου και τον Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη με το ξενοδοχείο Royal Marmin Bay οι οποίοι έδωσαν σύντομες ομιλίες.

Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. 

ο Α.Ε. Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα και στην Σερβία κος David Dondua,Πριγκίπισσα Αικατερίνη Πρίγκιπαs Αλέξανδροs , η Πρόεδρος της Unesco της πολιτιστικής επιτροπής “Artist for Peace”

Οι δωρητές Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Mesoesthetics, Iordanis jewellery, Gerolymatos International, Λάβδας και Natural Doctor καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλείου Iordanis.

Η Χρυσή Χορηγός του Lifeline Hellas με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο
 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη με τον σύζυγο της Γιώργο, την κόρη της και την εγγονή της.

Χορηγός της εκδήλωσης Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο και τον γιο του Μηνά Ανδρεαδάκη.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, ο κος Παναγής Τρίκαρδος, η κα Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο Α.Ε. Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα και στην Σερβία κος David Dondua, η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρο Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα, κα Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών κος Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, η Πρόεδρος της Unesco της πολιτιστικής επιτροπής “Artist for Peace” Mrs. Elisso Bolkvadze, η Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου κα Χαρά Τζιουβάρα, ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών Δρ. Κώστας Συνολάκης με την σύζυγο του Κατερίνα, ο κος Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα, ο κος ο κος Νίκος Ποιμενίδης, η κα Λίζα Έβερτ, ο κος Γρηγόρης Στασινόπουλος με την σύζυγο του Κατερίνα, η κα Ελένη Βαχάρη, ο Δρ. Γιάννης Πατινιώτης, η κα Φανή Λεβέντη, η κα Ειρήνη Νταϊφά, ο Πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς κος Γιώργος Χαντζηνικολάου με την σύζυγο του, ο κος και η κα Ιωάννη Μαρμαρίδη, ο κος Αλέξανδρος και η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, ο κος και η κα Αρμόδιου Γιαννίδη . Παρευρέθησαν επίσης, η κα Λίτσα Λάβδα, η κα Άννα Μαρία Ρογδάκη, η κα Όλγα Καραβερβέρη, ο κος και η κα Στέλιου Αγγελίδη, ο κος Δημήτρης και η κυρία Σοφία Εφραίμογλου με τα παιδιά τους, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδη με την σύζυγο του Μαριλένα, η κα Ναλίτα Καρρέρ,η κα Λένια Κριθαριώτη, ο κος Μάκης Κασνακίδης με την σύζυγο του Μαρίλια Βαζαίου, ο κος και η κα Δημήτρη Τσοπελογιάννη, η κα Πηνελόπη Τρύφων, ο κος Περικλής Θανόπουλος, ο κος Μαρίνος Κιαγιάς, ο Δρ. Γεώργιος Στράντζαλης, ο κος Γιώργος Στεφανόπουλος, η κα Αθηνά Τρανούλη, η κα Έυη Αδάμ, ο κος Χριστόφορος Χριστοφίδης, η κα Νόνη Δούνια, η κα Έμη Λιβανίου, η κα Μαργαρίτα Σφέτσα, η κα Σίσσυ Παπαγεωργίου και πολλοί άλλοι.

Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews David Andrews, χορηγός Σοφία Γιαννικοπούλου και Γιάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΞ

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι: Margariti Dental Clinic, Medical Antiaging Center, Mesoestetic, Gerolymatos, Artemide, Βίκος, Αδάμος Cellar, Skinos Mastiha Spirit, Godibile, Natural Doctor, Ιορδάνης Jewelry, Beat bespoke events and services, Λάβδας, FCA Hygiene, JGK, Davlas & Partners και πολλοί άλλοι.

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Margariti Dental Clinic, Hotel Grande Bretagne, Divani Collection Hotels, Elatos Resort & Health Club, Blue Palace Resort & Spa Crete, St. George Lycabettus Hotel, Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, Kinsterna Hotel Monemvasia, Aristi Mountain Resort Hotel, MyBlue Caldera Houses & Beach Villas, Grand Resort Lagonissi, Avragonio Hotel, Κτήμα Γεροβασιλείου, Golf Prive – Colonial, Blender Gallery, Holmes Place Premium Fitness Clubs, Spitiro Rosa, Sephora, Kayak, Άννα Μαρία Μαζαράκη, Αναγέννηση by Dr. Boukouvalas, Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Οδοντική Ανάπλαση, 5226 Celia Kritharioti, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Vitex, Coco-Mat, Kentia, Ev-Ilia, Όλγα Καραβερβέρη, Έλενα Κουλαουζίδου, The Massage World.

Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Βίκυ Καγιά, David Andrews

 ο Α.Ε. Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα και στην Σερβία κος David Dondua,Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η Πρόεδρος της Unesco της πολιτιστικής επιτροπής “Artist for Peace”

Ντίνος Κωνσταντινίδης και η σύζυγος του Δρ. Μαριλένα Βλάχου Κωνσταντινίδη