Αη Βασίληδες τρέχουν στους δρόμους του Βόλου

Χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου 5ο Volos Santa Run, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων 

Αη Βασίληδες με τις στολές τους και τα κόκκινα σκουφάκια τους, αναμένεται να ξεχυθούν σε δρόμους του Βόλου για καλό σκοπό.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, με την υποστήριξη του Κένταυρου Βόλου, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και αθλητικών συλλόγων της πόλης, διοργανώνει φιλανθρωπική δρομική εκδήλωση 5ο Volos Santa Run την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα.

Επιλέχθηκε μια γιορτινή, όμορφη, απλή διαδρομή, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες κάθε ηλικίας, με φίλους ή με την οικογένειά τους, ακόμα και βαδίζοντας.

Η διαδρομή θα είναι Αργώ (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) – Αγ. Κωνσταντίνος (μέσω της παραλίας) – Επιστροφή (μέσω πάρκου) – Δημητριάδος – Γκλαβάνη – Ερμού – Αγ. Νικόλαος.

«Φοράμε τη στολή του Αη Βασίλη ή το κόκκινο σκουφάκι μας! Και σε ειδικό κουμπαρά που θα βρίσκεται στην εκκίνηση και στο τερματισμό, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης των ευαγών ιδρυμάτων (όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα του Δήμου Βόλου). Για όλους τους συμμετέχοντες συμπολίτες μας θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο», αναφέρεται στο προσκλητήριο του Δήμου.

Σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι ενήλικες πολίτες που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στο Santa Run θα πρέπει να επιδείξουν αρνητικό rapid τεστ, πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού. Όσοι είναι κάτω των 18 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν αρνητικό self τεστ.

Πηγή: taxydromos.gr