Η ΕΛΕΠΑΠ εξέλεξε παμψηφεί την Έμη Λιβανίου ως τακτικό Μέλος

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ κατά την συνεδρίαση που είχαν πριν λίγες ημέρες εξέλεξαν παμψηφεί την Έμη Λιβανίου ως τακτικό Μέλος της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Έμη Λιβανίου με την “Δύναμη της Προσφοράς” ευχαριστεί για την τιμή που της έκαναν όλα τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου.

“Πιστεύω πως Η Δύναμη Της Προσφοράς μας πρέπει να δοθεί με οργάνωση, με επιμονή και με σύστημα. Μέσα από αυτό το ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ πρέπει να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Να γεννηθούν νέα πρότυπα για τα παιδιά μας, να προβάλλουμε και να βραβεύσουμε, στις ψυχές μας κυρίως, Έλληνες που θα σταθούν, όχι απλώς φιλάνθρωποι, αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΙ σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της μεγάλης κρίσης και δοκιμασίας μας… Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι προσφέροντας λοιπόν!”

Δείτε την ανακοίνωση: 

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. Η ΕΛΕΠΑΠ μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ενδεικτικά: Εγκεφαλική παράλυση, Νευρομυικές παθήσεις, Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Εγκεφαλοπάθειες, Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Κακώσεις νωτιαίου μυελού, Μυελομηνιγγοκήλη, Σκολίωση, Κύφωση, Βλαισοπλατυποδία φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.