Χαμόγελα και δώρα μοίρασαν οι εθελοντές της Aegean στα παιδιά του κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το μεσημέρι της Τρίτης το κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων, το οποίο επισκέφθηκαν 8 εθελοντές εργαζόμενοι της αεροπορικής εταιρείας Aegean.

Οι εθελοντές γνώρισαν και συνομίλησαν με τα παιδιά ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν εργαστήρι χειροτεχνίας και ζωγραφικής δημιουργώντας φιγούρες και στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Σήμερα μας επισκέφθηκαν οι εργαζόμενοι εθελοντές της Aegean που σε συνεργασία με το ίδρυμα Γουλανδρή πραγματοποίησαν ένα παιδικό εργαστήρι και μοίρασαν δώρα στο παράρτημα παιδικής προστασίας του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Η παρουσία των εθελοντών, τηρουμένων βέβαια όλων των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά τα οποία δημιούργησαν στολίδια εμπνευσμένα από τους πίνακες του μουσείου Γουλανδρή. Οι εθελοντές έδειξαν έμπρακτα την προσφορά, αγάπη και στήριξή τους στα παιδιά μας. Η παρουσία τους ομόρφυνε τη μέρα μας και έβαλε τα παιδιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων» δηλώνει στη «Ροδιακή» η πρόεδρος του κέντρου, κα Μαρία Κορακάκη

Δηλώσεις έκανε και ο κ. Δημήτρης Κακαντούσης συντονιστής της ομάδας εθελοντών:
«Είναι μια ξεχωριστή, ζεστή γιορτινή μέρα για εμάς και ήρθαμε για να δώσουμε χαρά σε όλα τα παδιά. Είναι μια πρωτοβουλία που πήραμε οι εθελοντές εργαζόμενοι της Aegean και την οποία η εταιρεία μας αγκάλιασε αμέσως προσφέροντας δώρα για τα παιδιά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στο μουσείο Γουλανδρή και φυσικά τη διεύθυνση του κέντρου».
 

Πηγή: rodiaki.gr