Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ διοργάνωσαν αστυνομικοί και λιμενικοί της Κρήτης

To Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου, ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Την περασμένη Πέμπτη, στο κλειστό γυμναστήριο “ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ” διοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ και συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκες για τις άπορες οικογένειες στο Ηράκλειο.

«Ευχαριστούμε θερμά όσους στήριξαν έμπρακτα τη προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας, κατά τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ που έλαβε χώρα την Πέμπτη 23-12-2021 στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ’’ στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώσαμε προσφέρθηκαν στην ‘’ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ’’ τα οποία παρέλαβε ο Επίσκοπος Κνωσού κ.κ. Πρόδρομος , προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχή διοργάνωση, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του γηπέδου.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και το αθλητικό πνεύμα.
Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους τους συνανθρώπους μας”.

Πηγή: zarpanews.gr