Εργαζόμενοι της αεροπορικής εταιρείας Aegean στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου

Μία χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου, με αφορμή την επίσκεψη οκταμελούς ομάδας εργαζόμενων της αεροπορικής εταιρείας Aegean.

Οι εθελοντές εργαζόμενοι, με την υποστήριξη του Μουσείου Γουλανδρή και των στελεχών του, πραγματοποίησαν εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών περνώντας ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο, στα οποία μοίρασαν δώρα.

«Βρεθήκαμε με μεγάλη χαρά στη Ρόδο και στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας, για να περάσουμε με τα παιδιά όμορφες, χαρούμενες και δημιουργικές στιγμές, αυτές τις εορταστικές ημέρες. Κατασκευάσαμε με τα παιδιά όμορφα στολίδια, δημιουργώντας παράλληλα ζεστές αναμνήσεις από μία εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων μας. Στο κέντρο πραγματοποιείται εξαιρετική δουλειά και είμαστε ευτυχείς που είχαμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε με την παρουσία μας το έργο που γίνεται εδώ», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κακαντούσης, συντονιστής της ομάδας εθελοντών, σημειώνοντας πώς αυτή είναι μόνο η αρχή για άλλες παρόμοιες δράσεις που θα ακολουθήσουν σε όλη τη χώρα.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες δράσεις διοργανώθηκαν από την Aegean σε αντίστοιχα κέντρα σε άλλες πόλεις, παράλληλα με τη Ρόδο.

Ευχαριστώντας την Aegean, η κα Μαρία Κορακάκη, πρόεδρος των προνοιακών ιδρυμάτων της Ρόδου δήλωσε τα εξής: «Υποδεχθήκαμε με ιδιαίτερη θέρμη με τους εθελοντές της Aegean οι οποίοι εκτός από τα υπέροχα δώρα που προσέφεραν στα παιδιά, τους χάρισαν μία σημαντική εκπαιδευτική εμπειρία. Με την προσφορά τους, απέδειξαν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για τα παιδιά του κέντρου μας, δημιουργώντας ένα ζεστό συναίσθημα αυτές τις γιορτινές ημέρες, που είναι μέρες αλληλεγγύης και χαράς για όλους».

 Πηγή: dimokratiki.gr