Φιλανθρωπική δράση του “Καλού Σαμαρείτη” κατά την εορταστική περίοδο – Ευχαριστήρια

Ο Καλός Σαμαρείτης συμπαραστάθηκε στους άπορους της επαρχίας Εορδαίας μοιράζοντας 400 συνολικά πολύ πλούσια δέματα με τρόφιμα, για τα Χριστούγεννα και για την Πρωτοχρονιά, που περιλάμβαναν κρέας, κοτόπουλο, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, τσουρέκι, κρασί, κασέρι, τυρί φέτα, αλλαντικά, παριζάκι, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, σάλτσες, γάλατα, δημητριακά, ξύδι, λεμόνι χυμό, μπισκότα, φρυγανιές, κρουασάν, σοκολάτες, καφέδες, μέλι, μαρμελάδα, κομπόστα, κονσέρβες για όσους δεν μπορούν να μαγειρεύουν κλπ.

Επίσης δόθηκαν παιχνίδια στα παιδιά, δωρεά ενός συμπολίτη μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που με τη βοήθειά σας και την αγάπη σας κάνατε δυνατή αυτή την προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  • όλους τους απλούς πολίτες που άλλοι με τον οβολό τους κι άλλοι με την προσφορά τροφίμων συνέβαλαν τα μέγιστα στην προμήθεια των ειδών,
  • τα σχολεία με τη συγκινητική συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών,
  • τους αθλητικούς συλλόγους,
  • την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την πίστωση σε τοπικά σούπερ μάρκετ για την αγορά τροφίμων,
  • τον Δήμο Εορδαίας για την πίστωση σε τοπικά σούπερ μάρκετ για την αγορά τροφίμων,
  • την εταιρεία SOLERGON που σταθερά τα τελευταία χρόνια εφοδιάζει το σύλλογο σε τρόφιμα και είδη καθαρισμού,
  • τη ΔΕΗ που κάλυψε το κόστος των επισκευών του μαγειρείου, των αυτοκινήτων και της αναβάθμισης του εξοπλισμού του μαγειρείου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες για τη βοήθειά τους που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατη η προετοιμασία των δεμάτων.

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε πως παρά την οικονομική κρίση, την ανέχεια και την ακρίβεια η διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο αυξήθηκε με αποτέλεσμα να μπορούν να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των συμπολιτών μας που δυστυχώς ο αριθμός τους μεγαλώνει διαρκώς. Αξιοσημείωτο είναι ότι απλοί πολίτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό συνδράμουν με τις δωρεές τους το φιλανθρωπικό έργο του Καλού Σαμαρείτη. Με τη βοήθεια του Θεού και όλων των δωρητών του συλλόγου το έργο θα δυναμώνει και δε θα λείπουν τα απαραίτητα από κανένα σπίτι.

Το ΔΣ και όλοι οι ωφελούμενοι των συσσιτίων και των δεμάτων τροφίμων σας ευχαριστούμε θερμά!

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Ευτυχές το νέο έτος 2022 με υγεία!

Πηγή: kozan.gr