Δώρα στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΤ προσέφερε η Act4v-EN ΔΡΑΣΗ

Τα δώρα παρέδωσε το Ιδρυτικό μέλος της εθελοντικής ομάδας κα. Άννα Μπέλτσιου και εθελοντές αυτής παρουσία του υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Τσιαούση Ηλία

Χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων προσέφερε η Act4v-EN ΔΡΑΣΗ. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μέλη της Εθελοντικής Ομάδας επισκέφτηκαν την τοπική νοσηλευτική μονάδα και παρέδωσαν τα παιχνίδια στους μικρούς ασθενείς που συνοδευόταν με τις ευχές για καλή χρονιά και ταχεία ανάρρωση.

Τα δώρα παρέδωσε το Ιδρυτικό μέλος της εθελοντικής ομάδας κα. Άννα Μπέλτσιου και εθελοντές αυτής παρουσία του υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Τσιαούση Ηλία.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την προσφορά των δώρων και ευχήθηκε υγεία και αισιοδοξία σ΄ όλους. Σε ανάλογο ύφος κινήθηκε και ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Τσιαούσης, ο οποίος ευχήθηκε καλή και ευτυχισμένη χρονιά, με υγεία στα παιδιά και τους γονείς των νοσηλευμένων.

Πηγή: krinitrikalon.gr