Η Κοινωνική Υπηρεσία ευχαριστεί την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ν. Ρεθύμνης

Ευχαριστεί και το 547 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού για την έμπρακτη υποστήριξή τους στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών.

Σταθερά προσηλωμένοι στις αρχές της Αλληλεγγύης και του Ανθρωπισμού και με αταλάντευτη τη διάθεση προσφοράς,  η Διοίκηση του τοπικού παραρτήματος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ρεθύμνου και του 547 Α/Μ Τ. Π.

(Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού) προσέφεραν και φέτος,  τρόφιμα μακράς διαρκείας που διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), κατά την περίοδο των γιορτών.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, τους ευχαριστούν θερμά για την στήριξη που παρέχουν στο κοινωνικό έργο της Δομής, ειδικά σε μια σε μια περίοδο αυξημένων κοινωνικών αναγκών. Η δοτικότητα, η ομοψυχία, ο σεβασμός και η  έμπρακτη έγνοια για το συνάνθρωπο, είναι οι πιο ασφαλείς εγγυήσεις για τη διατήρηση της κοινωνικής μας συνοχής και της συλλογικής μας  συμπόρευσης στο μέλλον.

Πηγή: flashnews.gr