Ηλεία: Τρία αναπηρικά αμαξίδια δωρεά στο Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων

Τρία αμαξίδια προσέφερε στο Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας ο Δ. Κωνσταντόπουλος. Σε συνάντηση που είχε στα γραφεία του σωματείου στον Πύργο με τον γραμματέα Γιώργο Παπανικολόπουλο και τον ταμία Γιάννη Πετρόπουλο, παραδόθηκαν τα τρία αμαξίδια.

amaksidia 2

Ο κ. Παπανικολόπουλος τόνισε πως με την προσφορά αυτή “… θα μπορέσουμε κι εμείς από την δικιά μας την μεριά να τα δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να τα πάρουν μόνοι τους. Τα καρότσια πάρθηκαν για να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους με αναπηρία και μακάρι να κάνουνε έτσι ωραία πράγματα και άλλοι άνθρωποι και να είναι κοντά μας με έργα και όχι με λόγια” είπε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στο δωρητή.

amaksidia 3

Ο κ. Πετρόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για αυτή την σημαντική προσφορά. “Τα αμαξίδια αυτά θα δώσουν σε άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν. Εμείς πάντα με όλους τους φορείς και όλους τους πολίτες θέλουμε την καλύτερη συνεργασία με το σωματείο, αυτό επιδιώκουμε και αυτό έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή; ilialive.gr