bwin: 104 πράξεις αγάπης για μια καλύτερη κοινωνία!

Τρία χρόνια, δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με μικρές και μεγάλες πράξεις αγάπης!

To ταξίδι άρχισε το 2018 και οι 104 στάσεις αποτυπώνουν τις προσπάθειες για μια κοινωνία που ενδιαφέρεται και νοιάζεται για τους λιγότερο ευνοημένους. Η bwin, μέσα σε μια τριετία, κατόρθωσε να πραγματοποιήσει περισσότερες από 104 πρωτοβουλίες κοινωνικού ενδιαφέροντος «οργώνοντας» όλη την Ελλάδα με πολύπλευρες δράσεις. Το ταξίδι έχει δυσκολίες, άλλα πάνω απ’ όλα έχει αγάπη, συνέπεια και πείσμα για να μπει το λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο. Το βραβευμένο έργο της bwin συνεχίζεται και το #bwincares βρίσκεται στην καρδιά των δραστηριοτήτων της.  

Από τον Άγιο Ευστράτιο στη Σαμοθράκη, από τα Ψαρά στις Πρέσπες, από το Καστελλόριζο στην Κύμη Ροδόπης και από τους Φούρνους στο Διδυμότειχο, η προσπάθεια ήταν τεράστια, όμως τα χαμόγελα ευγνωμοσύνης ήταν αρκετά για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση σε αυτό το ταξίδι. Εικόνα

Σάρωσε 3.000 ναυτικά μίλια για ανθρωπιστικούς λόγους, άφησε πίσω της περισσότερα από 60.000 χιλιόμετρα κοινωνικής προσφοράς, υποστήριξε 128.735 παιδιά, νέους, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους, ενώ αποτέλεσε καθοριστικό στήριγμα για 20 αθλητές, ώστε να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στο όνειρό τους. 

Η bwin τροφοδότησε το  Εθνικό Σύστημα Υγείας με τεχνολογικό και υγειονομικό εξοπλισμό, συμμετείχε στη συλλογή και διανομή δεκάδων τόνων τροφίμων κι «έπαιξε» μπάσκετ σε 5 πλήρως ανακαινισμένα γήπεδα ακριτικών περιοχών. Αξίζει τέλος να σημειωθεί η συνεισφορά του brand στη δημιουργία καμπανιών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.Tόσο στην προβολή της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) κατά της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, όσο και στην ένταξη των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. στην καθημερινότητα της κοινωνίας.Εικόνα

Επιγραμματικά, από το 2018 η bwin: 

 • Πραγματοποίησε περισσότερες από 104 πρωτοβουλίες κοινωνικού ενδιαφέροντος. 
 • Συνέδραμε σε 64 τοπικές κοινωνίες. 
 • Χορήγησε 11 αθλητικές διοργανώσεις. 
 • Στήριξε τα όνειρα 20 αθλητών διαφορετικών αγωνισμάτων 
 • Βρέθηκε σε 8 ακριτικές περιοχές (Άγιος Ευστράτιος, Ψαρά, Καστελόριζο, Φούρνους, Πρέσπες, Κύμη Ροδόπης, Διδυμότειχο, Σαμοθράκη). 
 • Υποστήριξε 128.735 παιδιά, νέους, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους, αλλά και έμμεσα τις οικογένειες τους. 
 • Επένδυσε 230 ώρες εθελοντικής προσφοράς από τους εργαζόμενους 
 • Στήριξε 25 αναγνωρισμένα Ιδρύματα, Σωματεία, ΜΚΟ & Οργανισμούς. 
 • Ταξίδεψε 3.000 ναυτικά μίλια για ανθρωπιστικούς λόγους. 

Εικόνα

 • Ανακατασκεύασε 5 γήπεδα συνολικής έκτασης άνω των 1.800τ.μ. σε ακριτικές πόλεις. 
 • Ενίσχυσε το έργο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με προσφορά τεχνολογικού και υγειονομικού εξοπλισμού σε 15 Νοσοκομεία. 
 • Συμμετείχε στη συλλογή και διανομή περισσότερων από 150 τόνους τροφίμων. 
 • Διένυσε πάνω από 60.000 χιλιόμετρα κοινωνικής προσφοράς. 

Εικόνα

Διάκριση για το κοινωνικό της έργο 

Το κοινωνικό αποτύπωμα ενός brand είναι εκείνο που το κάνει πραγματικά μεγάλο και δείχνει στην πράξη πως στόχος του είναι να επιστρέψει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που λαμβάνει. Η bwin με τις πολύπλευρες κοινωνικές της δράσεις και τη στρατηγική υπεύθυνου και ασφαλούς παιχνιδιούπου ακολουθεί, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για μια καλύτερη κοινωνία. Έχει διακριθεί 12 φορές μέσω βραβείων ή/και σχετικών αναγνωρίσεων για το κοινωνικό της έργο. 

Επίσης, η Entainplc (LSE:ENT), μέλος της οποίας είναι και η bwin, εντάχθηκε πρόσφατα στη λίστα “50 Global Leaders on Sustainability” του Bloomberg, σηματοδοτώντας την πρόοδο της στο Υπεύθυνο Παιχνίδι, στη βιώσιμη ανάπτυξη και στο ESG (Environment Social Governance). 

Κάθε κοινωνική δράση, βραβευμένη ή όχι, έχει ως αποτέλεσμα τα χαμόγελα των συνανθρώπων μας και την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αλλωστε, αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο για ένα brand, που συνδέει όλο και περισσότερο το όνομά του με την έννοια της κοινωνικής προσφοράς. 

Μπορείτε να δείτε τον Απολογισμό Κοινωνικής Δράσης για το 2021 στο παρακάτω βίντεο

Διαβάστε επίσης παλιότερους απολογισμούς κοινωνικής δράσης:

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται. Παράλληλα δεσμεύεται να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με μικρές ή μεγάλες πράξεις αγάπης!Εικόνα

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Περισσότερα για τοκοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Πηγή: insider.gr