Δημιουργία δημοτικού κέντρου απασχόλησης παιδιών και βρεφονηπιακού σταθμού στην Κάσο

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου ομάδες της HOPEgenesis, και της EUROLIFE FFH σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό και τη μονάδα του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών επισκέφθηκαν την Η.Ν. Κάσο, στο πλαίσιο του 15ου οδοιπορικού τους, με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων για τη διεξαγωγή του νέου προγράμματος παροχής δωρεάν θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι κάτοικοι της Η.Ν. Κάσου ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της ΜΚΟ HOPEgenesis κ. Στέφανο Χανδακά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της χορηγού εταιρείας EUROLIFE FFH Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου ότι μετά την Πάτμο και τα Άγραφα ξεκίνησαν οι ενέργειες για τη δημιουργία δημοτικού κέντρου απασχόλησης παιδιών και βρεφονηπιακού σταθμού και στην Η.Ν. Κάσο.


Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ακολούθησε από την ομάδα εργασίας της HOPEgenesis επιτόπιος έλεγχος του προτεινόμενου κτηρίου για τη στέγαση του δημοτικού κέντρου απασχόλησης παιδιών και βρεφονηπιακού σταθμού. Ο Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου αφού ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη και τα μέλη της ομάδας της ΜΚΟ HOPEgenesis και της χορηγού εταιρίας Eurolife FFH για τη μέχρι σήμερα κοινωνική προσφορά τους στους κατοίκους του νησιού και για την πρόθεσή ίδρυσης και λειτουργίας δημοτικού κέντρου απασχόλησης παιδιών και βρεφονηπιακού σταθμού στην Η.Ν. Κάσο, δεσμεύτηκε για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας από τις υπηρεσίες του Δήμου στην ομάδα εργασίας της HOPEgenesis για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση του έργου.

Πηγή: rodiaki.gr