Πάτρα: Τρεις σημαντικοί καραγκιοζοπαίκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό

Θα δώσουν στο Πάνθεον την Κυριακή 27/2/2022 την παράσταση “Ένας για όλους & Όλοι για τον Τάσο”

Υπάρχουν στιγμές και καταστάσεις που ακόμα και ο δημοφιλής λαϊκός ήρωας, ο Καραγκιόζης υποκλίνεται. Ο αγώνας του συναδέλφου μας Τάσου… είναι μια απ΄ αυτές τις στιγμές.

Αυτό αναφέρει σχετική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται πως την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στο θέατρο Πάνθεον στη Γούναρη, τρεις γνωστοί και αγαπητοί καραγκιοζοπαίκτες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κάνοντας δύο παραστάσεις Θεάτρου Σκιών με φιλανθρωπικό σκοπό για τη στήριξη και ενίσχυση ενός συναδέλφου τους.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, εμείς οι φίλοι και συνάδελφοι στην Τέχνη του, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας προσκαλέσουμε σε μια αξέχαστη παράσταση Καραγκιόζη με τρεις καραγκιοζοπαίχτες επί σκηνής.

Ο Άθως Δανέλλης, ο Ηλίας Καρελλάς και ο Κώστας Μακρής συνοδεία σπουδαίων μουσικών (Σωτήρης Παπατραγιάννης – μπαγλαμά, τραγούδι, Πέννυ Γεωργοπούλου – σαντούρι, Γιάννης Φωτόπουλος – μπουζούκι, Σπύρος Δελέγκος – κιθάρα και Άκης Χατζημικές – κρουστά) ανάβουν τα φώτα του μπερντέ γι΄ αυτόν τον σκοπό.

Σας περιμένουμε, όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτήν την προσπάθεια την Κυριακή 27 Φεβρουάριου στο κιν/θέατρο «Πάνθεον» στις 11:30 το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα.

Εισιτήρια στο viva.gr και το Ταμείο του Θεάτρου Πάνθεον (2610 325 778).

Πηγή: thebest.gr