Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Δωρεά απινιδωτή στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Μία κίνηση «ζωής» για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών

Μία πράξη «ζωής» από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ. Αποτελώντας σταθερό αρωγό της περιοχής της Καρδίτσας, το ΘΕΟΝΗ προχώρησε σε μία νέα σπουδαία κίνηση προς την τοπική κοινωνία, δωρίζοντας έναν καινούριο απινιδωτή στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό αίτημα της σχολικής μονάδας, με στόχο να συμβάλλει στην προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Η παράδοση του απινιδωτή, ο οποίος θα καταχωρηθεί στο δίκτυο του Kids Save Lives, πραγματοποιήθηκε από τον κ. Δημοσθένη Αναστασίου, Διοικητικό Διευθυντή της ΘΕΟΝΗ. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου ευχαρίστησαν θερμά την εταιρία, αναφέροντας: «Η δωρεά αυτή συμβάλλει στην έγκαιρη αντιμετώπιση και τη σωτήρια επέμβαση σε έκτακτες περιπτώσεις. Επιπλέον, καλλιεργεί στους μαθητές την αξία της ανθρώπινης ζωής, εμπλουτίζοντας βιωματικά τις γνώσεις τους και καθιστά κατανοητή τη σπουδαιότητα της φροντίδας του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας».

Ο τόπος μας, κινητήριος δύναμη πίσω από κάθε μας πράξη.

Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΘΕΟΝΗ, με βασικό μέλημα τη συνεχή προσφορά της εταιρίας στο κοινωνικό σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί πως, σε συνέχεια της δωρεάς του απινιδωτή από το ΘΕΟΝΗ, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου έχει προγραμματίσει δύο επιμορφώσεις σχετικά με τη λειτουργία του. Στα προγράμματα αναμένεται να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί, μαθητές της Γ΄ γυμνασίου και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να λάβουν ολοκληρωμένη ενημέρωση ως προς τις Πρώτες Βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης. 

Πηγή Ζωής! Αυτή  είναι η δική μας θέση

Το ΘΕΟΝΗ ξεχωρίζει για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά που οφείλονται στην πηγή Γκούρα (Άγραφα Όρη), στο παρθένο περιβάλλον και στις ποιοτικά άριστες διαδικασίες εμφιάλωσης. Διακρίνεται για τα Διεθνή Βραβεία Ποιότητας που λαμβάνει κάθε χρόνο, για τον ζήλο και την αγάπη που επενδύεται στην προσφορά ενός φρέσκου προϊόντος στην ελληνική και διεθνή αγορά και για τη συνεχή προσήλωση της ομάδας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Όλα αυτά καθιστούν το ΘΕΟΝΗ ένα love brand που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των φυσικών μεταλλικών νερών.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

46 Βραβεία. Το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με 46 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας που αναβλύζει σε υψόμετρο 1100μ. στην Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

Πηγή: karditsalive.net