Δωρεά Απινιδωτή στο δήμο Μινώα Πεδιάδος

Από το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης

Με σύνθημα την αλληλεγγύη και την προσφορά το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης πραγματοποιεί και φέτος μία σειρά από στοχευμένες δράσεις. Την Τρίτη  1 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε η παράδοση ενός Εσωτερικού Αυτοματοποιημένου Απινιδωτή τύπου ¨i-PAD NF 1201¨ της ¨CU MEDICAL¨ στο Δήμο ¨ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑ¨- προϊόν χορηγίας του επιχειρηματία Βασιλειάδη Βασίλη προς τιμήν της μητέρας του Αικατερίνης μέλους του Δικτύου για την κάλυψη εκτάκτων απευκταίων περιστατικών  .

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο παρουσία του Δημάρχου Φραγκάκη Μανώλη και των μελών του Δικτύου .

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε  όλα τα μέλη του Δικτύου για την σημαντική και ξεχωριστή δράση του .

Έγινε ενημέρωση για τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν στο Δήμο λόγω των έκτακτων συνθηκών και εξέφρασε την αγωνία του για τη δημιουργία σωστών υποδομών για αξιοπρεπή διαβίωση των δημοτών στο μέτρο του δυνατού .

Επίσης αφιερώνοντας τον πολύτιμο χρόνο του , με πολύ σεβασμό έγινε  ξενάγηση στις εγκαταστάσεις των δομών φιλοξενίας των σεισμόπληκτων και παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και χορηγούς για την ανθρωπιστική στάση που επέδειξαν αυτές τις δύσκολες στιγμές .

Τέλος η Πρόεδρος του Δικτύου, κα Μπιζιώτη Σκεύω ,εκ μέρους όλων των μελών ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αποδοχή της δωρεάς.

Πηγή: cretapost.gr