Εκπαιδευτικοί συγκεντρώνουν τρόφιμα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Συγκέντρωση τροφίμων στη Μύκονο από εκπαιδευτικούς – Τι πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να βοηθήσετε

Σε συγκέντρωση τροφίμων στη Μύκονο για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδεςσυγκεντρώνουν οι εκπαιδευτικοί της Α’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων σε συνεργασία με το Συντονιστικό Ομάδων και Δομών Αλληλεγγύης Αττικής.

Η συγκέντρωση τροφίμων ξεκινά από σήμερα, Παρασκευή, και θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 15 Μαρτίου, στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου.

Η ενημέρωση της Α’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων:

Συγκεντρώνουμε στη Μύκονο τρόφιμα για το Συντονιστικό Ομάδων και Δομών Αλληλεγγύης Αττικής

Στις δύσκολες ώρες που βιώνουμε όλοι, υπάρχουν ομάδες και φορείς που δεν σταματούν να εργάζονται και να προσφέρουν ανιδιοτελώς για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα σίτισης. 

Ένας από τους φορείς που προσφέρει έργο και υπηρεσίες για όλους όσοι τις έχουν ανάγκη, είναι το Συντονιστικό Ομάδων και Δομών Αλληλεγγύης Αττικής. Το Συντονιστικό προσφέρει περισσότερες από 3000 μερίδες φαγητού εβδομαδιαίως σε διάφορα σημεία σε Αθήνα και Πειραιά. 

Ως εκ τούτου αποφασίσαμε ως σωματείο καθηγητών να καλέσουμε όλους τους συμπολίτες μας σε συγκέντρωση τροφίμων, που χρειάζονται άμεσα στο Συντονιστιό Ομάδων και Δομών Αλληλεγγύης Αττικής. 

Από την Παρασκευή 4 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη 15 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το απόγευμα συγκεντρώνουμε στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου τα παρακάτω: 

–    Λάδι
–    Πελτέδες
–    Ρύζι
–    Όσπρια 
–    Μπαχαρικά 
–    Ζυμαρικά 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πηγή: alfavita.gr