Λήμνος: Οι ευχαριστίες του Προέδρου του ΤΕΤΔ αναφορικά με την φιλανθρωπική δράση

Ο πρόεδρος του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου που εδρεύει στην Λήμνο συγχαίρει τον Φοιτητικό Σύλλογο “Επιστήμονες Τροφίμων και Διατροφής”  για την φιλανθρωπική δράση που διοργάνωσε σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα ” Ο Άλλος Άνθρωπος”, ενώ παράλληλα εκφράζει και τις ευχαριστίες του.

Συγκεκριμένα, το ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Κωνσταντίνου Γκατζιώνη, Αναπληρωτή καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος Τροφίμων και Διατροφής αναφέρει:

Εκ μέρους όλου του ΤΕΤΔ μεταφέρω τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Φοιτητικό Σύλλογο <Επιστήμονες Τροφίμων και Διατροφής> του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την εξαιρετική φιλανθρωπική δράση που διοργανώθηκε στην Αθήνα, σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».
Η δράση σχεδιάστηκε να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην φιλανθρωπική δωρεά μέσα από τη συνέργεια πολλαπλών παραμέτρων
– Της στοχευμένης φιλανθρωπίας από τους φοιτητές του Τμήματος μέσα από τη διάθεση του χρόνου και των πόρων τους
– Την χρήση των δεξιοτήτων που αποκομίζουν οι φοιτητές κατά τις σπουδές τους στο Τμήμα (οργανωτικές και επιστημονικές) για φιλανθρωπικό σκοπό
– Την χρήση της επιστήμης των τροφίμων/διατροφής που υπηρετούν οι φοιτητές του Τμήματος για την προβολή του αγροδιατροφικού πλούτου της Λήμνου και του Β. Αιγαίου μέσα από την οργάνωση και προσφορά πραγματικά θρεπτικών γευμάτων (με σύγχρονους όρους διατροφής), για ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη
Επίσης ευχαριστούμε τους τοπικούς παραγωγούς που στήριξαν την δράση με πρώτες ύλες (αλφαβητικά):
Aegean Organics
Αχιλιαδέλης – Λήμνος
Αρτοποιία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΙΑΖΗ
Γκαράλη – Γεύσεις Λήμνου
Κτήμα Κουκουλήθρας (Κρήνη Αναψυκτικά)
Μέλι Λήμνου Χασάπης (Hasapis Honey)
Μελίχρυσος
Φωτογράφιση θεατρικής παράστασης: Γιώργος Κοντέλης
Η δράση αυτή αποτελεί μια ακόμα αποτύπωση της ουσιαστικής ποιότητας των φοιτητών του ΤΕΤΔ.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΤΔ
Γκατζιώνης Κωνσταντίνος, Αν. Καθηγητής

 Πηγή: limnosfm100