ΕΛΕΠΑΠ: Πραγματοποιήθηκε απογευματινή φιλανθρωπική εκδήλωση

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, πραγματοποίησε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, απογευματινή φιλανθρωπική εκδήλωση , στην αίθουσα Ballroom, με την ευγενική φιλοξενία της Grande Bretagne.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέφερε μία ποιοτική, ευχάριστη, ζεστή βραδιά, για τις εκλεκτές καλεσμένες , πιστές και αγαπημένες φίλες της ΕΛΕΠΑΠ, που με πολλή ευαισθησία και εμπιστοσύνη στηρίζουν πολυετές το έργο της. Η ΕΛΕΠΑΠ και με τη δική τους πολύτιμη βοήθεια συμπληρώνει πάνω από 80 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς πανελλαδικά, σε περισσότερα από 100.000 βρέφη , παιδιά και ενήλικες με αναπηρία.

Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης η CH Carolina Herrera, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Όμιλος Κωνσταντίνου, εγκαινιάζοντας το πρώτο ομώνυμο κατάστημα του οίκου μόδας στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2018. Οι εντυπωσιακές δημιουργίες της Collection (Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019), του διάσημου οίκου μόδας, κατέκτησαν όλες τις κυρίες της βραδιάς. Ευχάριστη έκπληξη, give away present, χρυσό pouch από τη Lancôme της σειράς Absolue.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του βασικού στόχου της ΕΛΕΠΑΠ, της παροχής καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης υψηλού επιπέδου, μέσα σ’ ένα ασφαλές και οικείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, περιβάλλον. Για τη διοργάνωση της εξαίρετης βραδιάς, η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τις νέες φίλες εθελόντριες, τις κυρίες που συνεχίζουν το όραμα των αγαπημένων, πιστών για χρόνια εθελοντριών της , τη δεύτερη γενιά των εθελοντών της, που με ενθουσιασμό, πάθος και πολλή αγάπη αγκαλιάζουν το έργο της.

Η εταιρεία Cenegenics είναι η νο1 εταιρεία Κλινικής Πρόληψης κ Αντιγήρανσης στην Αμερική. Δραστηριοποιείται από το 1995, μετράει πάνω από 40.000 ασθενείς και 50 κέντρα. 
Με διακεκριμένη επιστημονική ομάδα, η εταιρεία Cenegenics έχει αναπτύξει μοναδικά ιατρικά πρωτόκολλα τα οποία βελτιστοποιούν τα επίπεδα υγείας και ευεξίας των ατόμων έτσι ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος ασθενειών που σχετίζονται με το γήρας και να εξασφαλίζουν τη μέγιστη ενέργεια και ζωτικότητα.