Κέρκυρα: Δωρεά από την «Maritime Project» στο Δικηγορικό Σύλλογο.

Η εταιρεία «Maritime Project», μετά από σχετικό αίτημα, δώρισε στο Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας οχτώ καινούριες συνεδριακές καρέκλες.

Ο Προέδρος κ. Γιάννης Κοντός και τα μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την εταιρεία «Maritime Project» (Μαρίνα Μπενιτσων) και προς τον νόμιμο εκπρόσωπο της κ. Michael Kats, που ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημα, πραγματοποίησαν δωρεά προς τον ΔΣΚ οχτώ καινούργιων συνεδριακών καρεκλών, οι οποίες θα χρησιμεύσουν στο να αυξηθούν οι καθήμενες θέσεις για τους Δικηγόρους στην δικαστική αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κερκυρας.

“Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να απευθυνθούν προς την συνάδελφο μας και νομική σύμβουλο της ως άνω εταιρείας κ. Ναταλία Ορφανουδακη, η οποία βοήθησε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτής της δωρεάς, καθώς και προς τον Διευθυντή της εταιρείας κ. Στέλιο Αυθινο”, σημειώνει ο κ. Κοντός.

Τέλος, ο ΔΣΚ παρέλαβε σήμερα το υλικό αυτό δια του Προέδρου του και του Αντιπροέδρου του Στάθη Παπαδάτου και δέχτηκε με χαρά την ευγενική αυτή κίνηση, με την ειλικρινή ευχή η πράξη αυτή να βρει μιμητές.

Πηγή: corfutvnews.gr