Κωτσόβολος – «Ημέρα Καλής Πράξης»: H απόδειξη πως μία πράξη αρκεί για μία καλύτερη ζωή

Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η «Ημέρα Καλής Πράξης», η μεγαλύτερη εθελοντική δράση των ανθρώπων της εταιρείας Κωτσόβολος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Πράττειν».

Η Κωτσόβολος είναι γνωστή από τους απανταχού λάτρεις της τεχνολογίας, ως μία από τις κορυφαίες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία που ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα, κατάφερε να κυριαρχήσει, όχι μόνο μέσω των κορυφαίων προϊόντων τεχνολογίας που λανσάρει στην ελληνική αγορά, αλλά κυρίως μέσα από την ανθρωποκεντρική της αντίληψη.

Εστιάζοντας στις αυξανόμενες ανάγκες της Ελλάδας του σήμερα, η Κωτσόβολος συστηματοποιεί και ενισχύει συνεχώς τις δραστηριότητές της στο χώρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσω πολύ σημαντικών πρωτοβουλιών, όπως μεταξύ άλλων το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια», που υπόσχεται ίση προσβασιμότητα στην Τεχνολογία, από όλους τους ανθρώπους, αλλά και το πρόγραμμα «Πράττειν» του οποίου στόχος είναι μαζί με τους ανθρώπους της, να πράττουν τα μέγιστα για την Κοινωνία, το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο. Η σημαντικότερη δράση της πρωτοβουλίας «Πράττειν», είναι η «Ημέρα Καλής Πράξης». Μία ημέρα προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι εργαζόμενοι της εταιρείας από την μία άκρη της Ελλάδας ως την άλλη, ενώνουν τις δυνάμεις τους και υλοποιούν δράσεις με έναν κοινό σκοπό. Μία Καλύτερη Ζωή για όλους!

Φέτος, η Κωτσόβολος, με την πολύτιμη συμμετοχή των εθελοντών της, διοργάνωσε εθελοντικές αιμοδοσίες σε 15 ελληνικές πόλεις και σε 2 πόλεις της Κύπρου, όπου πλέον δραστηριοποιείται η εταιρεία. Το ταξίδι ξεκίνησε τον Ιούλιο 2021, με εκατοντάδες εργαζόμενους να δωρίζουν αίμα και να κάνουν μια μικρή αλλά τόσο σημαντική κίνηση αγάπης.

Κωνσταντίνα Λεβαντή – PR, CSR and Internal Communication Manager, της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe μίλησε στο Fortune Greece για την πρωτοβουλία «Πράττειν» και την δράση «Ημέρα Καλής Πράξης», τη σημασία που έχει η έννοια του εθελοντισμού σε ένα τόσο σημαντικό brand, καθώς και για τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία στην υλοποίηση τόσο μεγάλων εθελοντικών δράσεων.

Πηγή: fortunegreece.com