Ο Γιουσέιν Μπολτ επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για να παίξει ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

O θρυλικός Τζαμαϊκανός σπρίντερ επιστρέφει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου εκεί όπου κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στον στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 για να παίξει ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

Ποδόσφαιρο για καλό σκοπό θα παίξει στις 12 Ιουνίου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ο Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ με τα 8 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια πριν από 10 χρόνια είχε ανέβει 3 φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 100μ, στα 200μ και στα 4χ100μ μικτή στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Δέκα χρόνια μετά επιστρέφει στο ίδιο στάδιο για να αγωνιστεί με την ποδοσφαιρική ομάδα της Soccer Aid για την Unicef. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου και θα παίξει η ομάδα των διάσημων με την ομάδα των πρώην ποδοσφαιριστών της εθνικής Αγγλίας. 

Μαζί με τον Μπολτ θα δούμε τον Τομ Γκρένναν, τον Μάρτιν Κόμπστον και άλλους διάσημους που θ’ ανακοινωθούν στις επόμενες εβδομάδες. Προπονητής αυτής της ομάδας θα είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. 

Στην αμιγώς ποδοσφαιρική ομάδα ξεχωρίζουν οι Γκάρι Νέβιλ, Τζέιμι Γκάραχερ, Τζο Κόουλ. Η Soccer Aid δημιουργήθηκε το 2006 από τον Ρόμπιν Γουίλιαμς. 

Πηγή: protothema.gr