Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει υδατοδεξαμενή στο Βένετο Μαγνησίας

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα σταθερά την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την προάσπιση της ζωής, προχωρά σε δωρεά υδατοδεξαμενής μεγάλου όγκου στο Βένετο Μαγνησίας που θα συμβάλει σημαντικά στην πυροπροστασία της περιοχής.

Ειδικότερα, έχοντας ως στόχο να συνεισφέρει εμπράκτως στην ενίσχυση της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και αναγνωρίζοντας την αξία της πρόληψης, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συνδέσμου Απανταχού Βενετιωτών για την χορηγία βυτίου χωρητικότητας 20.000lt νερού για την προστασία του απομακρυσμένου οικισμού, που βρίσκεται περικυκλωμένος από πλούσια δασική έκταση.

Ο Μιχάλης Βλάχος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε σχετικά «Η φύση είναι το σπίτι όλων μας και εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ φροντίζουμε να το θωρακίζουμε απέναντι σε απειλές και κινδύνους. Με τη δωρεά της υδατοδεξαμενής επενδύουμε στην πρόληψη και μεριμνούμε για την ασφάλεια του τόπου που μας φιλοξενεί. Τιμούμε τη ζωή και προστατεύουμε το φυσικό κάλος της περιοχής στηρίζοντας «Έναν άθλο ακόμα» για το μέλλον όλων μας».  

Πηγή: thenewspaper.gr