ΤΟ TEDxLarissa αναζητά εθελοντές

“Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν” . Αν η παραπάνω φράση σου φαντάζει οικεία, τότε σίγουρα γνωρίζεις το TEDx. Αυτό το συνέδριο, δηλαδή, που διοργανώνεται μια φορά το χρόνο από πόλεις, πανεπιστήμια και διάφορες κοινότητες στα πρότυπα του παγκόσμιου οργανισμού TED.

Πάνω σε ένα κυκλικό κόκκινο χαλί και μπροστά από τα γράμματα που γράφουν το όνομα του οργανισμού μας διάφοροι ομιλητές μοιράζονται με το κοινό τις βαθύτερες αλήθειες τους ή τα σημαντικότερα επιτεύγματά τους. Στόχος τους; Να εμπνεύσουν, να παρακινήσουν, να προβληματίσουν και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια αλλαγής του κόσμου. Δημιουργικά performances ανεβαίνουν στη σκηνή μας, ενώ διαδραστικά workshops λαμβάνουν χώρα στα διαλείμματα μας.

Ένα τέτοιου είδους συνέδριο έχει ξεκινήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να οργανώνεται από το TEDxLarissa. Μετά το event που διοργανώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο φιλόξενο χώρο της Πινακοθήκης της πόλης μας,  το TEDxLarissa έρχεται περισσότερο δυναμικά και αποφασιστικά για να προσφέρει στην πόλη μας ένα ακόμη συνέδριο υψηλών προδιαγραφών που θα ανταποκρίνεται πλήρως στο πνεύμα και τους κανονισμούς του TED.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η οργανωτική ομάδα αναζητά ανθρώπους για να υποστηρίξουν το έργο τους στελεχώνοντας την εθελοντική ομάδα του μη κερδοσκοπικού αυτού οργανισμού. Συμμετέχοντας στην ομάδα TEDxLarissa θα έχεις την δυνατότητα να βελτιωθείς αλλά και να βελτιώσεις τους άλλους γύρω σου. Λειτουργώντας σε ομαδικό κλίμα και διατηρώντας ένα επαγγελματικό επίπεδο εργασίας  θα αποκομίσεις τόσο επικοινωνιακές ικανότητες όσο και τεχνικές γνώσεις πάνω στην διοργάνωση ενός μεγάλου event παγκοσμίου επιπέδου. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι θα αποκομίσεις την ικανοποίηση της ανιδιοτελούς προσφοράς δημιουργώντας ταυτόχρονα φιλίες και έντονες αναμνήσεις.

Αν λοιπόν διαβάζοντας τα παραπάνω φαντάστηκες τον εαυτό σου μέλος ενός συναρπαστικού ταξιδιού, μην διστάσεις. Ακολούθησε το link, συμπλήρωσε την φόρμα και στείλε την αίτηση σου. Γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειας του TEDxLarissa. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 και ώρα 23:59.

Link φόρμας αίτησης εθελοντών:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHaA97so1Pfc8IUe5MgjSqsfnvqbDZHSL8k6PnxufaFe5L9A/viewform?pli=1

Περισσότερες πληροφορίες για το TEDxLarissa μπορείς να βρεις στα social media του οργανισμού, μέσω των οποίων μπορείς να επικοινωνήσεις για οποιαδήποτε απορία.

Πηγή: onlarissa.gr