Το Σοκολατένιο Αυγό Αγάπης της Μέριμνας στηρίζει τα παιδιά που πενθούν την απώλεια γονιού από Covid 19

Το Πάσχα αποτελεί μια ξεχωριστή γιορτή αγάπης και ελπίδας για μικρούς και μεγάλους. Δυστυχώς οι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας συνεχίζονται με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να βιώνουν την απώλεια αγαπημένου τους γονιού.

Η ψυχολογική στήριξη που λαμβάνουν παιδιά και οικογένειες στα Συμβουλευτικά Κέντρα της Μέριμνας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, διευκολύνει τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στη δύσκολη περίοδο του πένθους και προλαμβάνει δυσκολίες προσαρμογής.

Επιλέξτε το Σοκολατένιο Αυγό Αγάπης για δώρο στους αγαπημένους σας, στα παιδιά τους, στους πελάτες και στους συνεργάτες σας και με τον τρόπο αυτό θα συμβάλλετε στην παροχή συμβουλευτικής πένθους σε παιδιά.

Το Αυγό Αγάπης είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα Oscar 220 γρ., με δώρο έκπληξη και μπορείτε να το βρείτε στις υπεραγορές ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΜΑΣΟΥΤΗΣΜy market , ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Πληροφορίες: Ειρήνη Γκιουλάκου – Fundraising Manager
Email: fundraising@merimna.org.gr Τηλ.6936704226

Συστατικά του αυγού μας η πολύτιμη στήριξη των ανθρώπων της Σοκολατοβιομηχανίας Oscar που προσφέρουν 20 Λ από κάθε πώληση.

Η Μέριμνα και οι Φίλοι της Μέριμνας σας εύχονται Καλό Πάσχα με Υγεία!

to-sokolatenio-aygo-agapis-tis-merimnas-stirizei-ta-paidia-poy-penthoyn-tin-apoleia-gonioy-apo-covid-190

Λίγα λόγια για τη Μέριμνα

Η «Μέριμνα» είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, τα τελευταία 27 χρόνια, με εξειδίκευση στην ψυχολογική στήριξη παιδιών και εφήβων που πενθούν,  καθώς και στην παροχή Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι σε παιδιά με απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια. 

Η Μέριμνα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καθώς λειτουργούν εδώ και δεκαετίες: 

  1.  Δύο Συμβουλευτικά Κέντρα Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, καθημερινά λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης.
  2.  Μία Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι, στην Αθήνα, που προσφέρει ιατρική, νοσηλευτική και ψυχοκοινωνική φροντίδα σε παιδιά και εφήβους που νοσούν από μια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια. 
  3.  Προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας, ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικών σε θέματα παιδιατρικής ανακουφιστικής φροντίδας και στήριξης στο πένθος.
  4. Εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στη σοβαρή αρρώστια και το θάνατο.

Πηγή: kathimerini.gr