Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω΄ Γλυκύ μου ΄Εαρ»

Η καθιερωμένη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά του συλλόγου Συν στον Άνθρωπο“Ω γλυκύ μου Έαρ” θα είναι τριήμερη και θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα πριν το Πάσχα στην Πλατεία Πάρκου. Η πρόεδρος Μαίρη Δούμα και το διοικητικό συμβούλιο, καλούν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετέχουν στην Πασχαλιάτικη φιλανθρωπική δράση στο πνεύμα και το μήνυμα αγάπης που εκπέμπει η Σταυρική Θυσία.

Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά
«Ω΄ Γλυκύ μου ΄Εαρ»

Παρασκευή 15 Απριλίου:    9πμ – 9μμ

Σάββατο του Λαζάρου:        9πμ – 4μμ

Κυριακή των Βαΐων:            9πμ – 4μμ

Αξιότιμα μέλη, φίλες και φίλοι

Ελάτε και φέτος, μαζί με το ανέσπερο Αναστάσιμο φως της χαράς και της ελπίδας και μέσα από τις προσφορές της αγάπης και της αλληλεγγύης σας να χαρίσουμε φωτισμένα και ευτυχισμένα Αναστάσιμα χαμόγελα συμπαράστασης στους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Να ´μαστε και πάλι κοντά σας και όλοι μαζί στη τριήμερη Πασχαλιάτικη αγορά μας «Ω΄ Γλυκύ μου Έαρ»στο σπιτάκι της αγάπης στη πλατεία Πάρκου.

Σ´ ένα σκηνικό Πασχαλιάς, θα διαλέξετε τις πιο όμορφες Πασχαλιάτικες λαμπάδες! Χειροποίητα, υφασμάτινα λαγουδάκια και κοτούλες, όμορφες ανοιξιάτικες συνθέσεις, λουλούδια και στεφάνια, διακοσμητικά αυγά και τόσα άλλα…

Παράδοση, ποικιλία και υπέροχες γεύσεις στη κουζίνα μας που αξίζει να απολαύσετε… κουλουράκια της Λαμπρής αλλά και νηστίσιμα, τσουρέκια, μπισκότα, κέικ κ.α. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπουν οι ρουμελιώτικες πίτες!

Το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου μας στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών μας, στα έσοδα των εκδηλώσεων, στις δωρεές και τις χορηγίες. Στηρίζεται στην ευρυχωρία ψυχής και τα συναισθήματα όλων σας που με πίστη και δύναμη εθελοντισμού συμπορεύεστε στον κοινό στόχο με σκοπό την ανακούφιση των σκληρά δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.

Στηρίζεται στο μήνυμα αγάπης της Σταυρικής θυσίας.

«Γιατί οι Αναστάσιμες καμπάνες πρέπει να σημάνουν για όλους»

Με τιμή

Για το Δ Σ

Η Πρόεδρος

Μαίρη Δούμα

Εθνική Τράπεζα

Αρ.λογαριασμού: 396/296245-43

IBAN: GR9001103960000039629624543

Τράπεζα Πειραιώς

Αρ.λογαριασμού: 5163-045531-354

IBAN : GR7001721630005163045531354

Πηγή: tvstar.gr