Διάσημα ζευγάρια έτρεξαν για καλό σκοπό στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου!

Χιλιάδες κόσμου προσέλκυσε ο 6ος Μαραθώνιος & Ημιμαραθώνιος που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων στηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Πάνω από 5.000 αθλητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν στον 6ο Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο Αγώνα που διοργάνωθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων στο κέντρο της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου. Πρόκειται για μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση με σημαντικό πολιτιστικό, πολιτισμικό και τουριστικό ενδιαφέρον που θεωρείται πλέον θεσμός για τους κατοίκους του νομού Αργολίδος.

Την εκκίνηση των αγώνων έδωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρουσία ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφεριάρχη Αργολίδος Τάσσου Χειβιδόπουλου, αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον αθλητικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο που ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα για να στηρίξουν αυτό το σκοπό. Ανάμεσα τους οι ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή, Μιρέλα Μανιάνη και Κώστας Κοκκινάκης (μαζί με την σύντροφό του, Χριστίνα Κανελλοπούλου), ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Γιάννης Αϊβάζης με τη Μαρία Κορινθίου, η Ελένη Χατζίδου με τον παραολυμπιονίκη Ετεοκλή Παύλου και πολλοί άλλοι.

O Μαραθώνιος Ναυπλίου ήταν αφιερωμένος στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και πλαισιώθηκε από πολλές παράλληλες πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και εθελοντικές δράσεις και εκδηλώσεις.