Φιλανθρωπική συναυλία για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας

Φιλανθρωπική συναυλία για το Platinum Jubilee της Βασίλισσας θα πραγματοποιηθεί στο αρχαίο Αμφιθέατρο Κουρίου στις 2 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων, με αυτό το ιστορικό γεγονός θα εορταστεί το πλατινένιο ιωβηλαίο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, η υπηρεσία της στο έθνος μας για πάνω από 70 χρόνια και η στενή στήριξη της στις Ένοπλες Δυνάμεις . Με την συναυλία, θα εορταστεί επίσης η φιλία και η συνεργασία μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέλος της Κοινοπολιτείας.

Με φόντο το πανέμορφο σκηνικό του Κουρίου, όλα τα κέρδη που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση θα διατεθούν σε δύο κυπριακά φιλανθρωπικά ιδρύματα για τον καρκίνο των παιδιών, ‘’Οι Μικροί Ήρωες’’ και ‘’Ένα Όνειρο, Μια Ευχή’’ και σ’ ένα βρετανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα που στηρίζει οικογένειες στρατιωτικών, το SSAFA.

Με ένα μείγμα Βρετανών και Κύπριων ερμηνευτών, η εκδήλωση δεν θα είναι μόνο μια αξέχαστη μουσική περίσταση αλλά και μια ευκαιρία να σηματοδοτήσει τη συνεργασία με την Κύπρο και να συγκεντρώσει χρήματα για μερικούς πολύ αξιόλογους σκοπούς.

Στην συναυλία θα είναι η πολύ γνωστή χορωδία και χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου ‘’Διάσταση’’ και οι εξαιρετικές Κύπριες σοπράνο, Αλίκη Χρυσοχού και Μαρία Παπαϊωάννου.

Θα δώσουμε ένα στρατιωτικό άρωμα στην εκδήλωση με την μπάντα μας ‘’Royal Signals’’ και τη Χορωδία μας ‘’Military Wives’’. Η συναυλία θα περιλαμβάνει επίσης τελετή ανάμματος φλόγας για να σηματοδοτήσει τα 70 χρόνια υπηρεσίας της Βασίλισσας.

Ο Διοικητής των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου, Major General Rob Thomson, δήλωσε ότι η συναυλία θα είναι μια πράξη εορτασμού και μια θεαματική συναυλία.

Είπε: «Φυσικά αυτή η συναυλία θα πραγματοποιηθεί για να σηματοδοτήσει τα 70 χρόνια της καταπληκτικής υπηρεσίας της Αυτής Μεγαλειότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Κοινοπολιτεία, αλλά αισθάνομαι επίσης ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να γιορτάσουμε τη στενή μας φιλία και συνεργασία με την Κύπρο και τους Κύπριους.

«Είναι φυσικά επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να μαζέψουμε χρήματα για εξαιρετικούς σκοπούς. Για εμάς, τη Διοίκηση, είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε σε θέση να στηρίξουμε κυπριακές φιλανθρωπικές οργανώσεις που εργάζονται τόσο σκληρά για να φροντίσουν παιδιά που έχουν ανάγκη».

Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα κυκλοφορήσουν στις 19 Απριλίου και θα κοστίζουν €15. Για ηλεκτρονική αγορά, επισκεφθείτε: https://Shop.tickethour.com

Πηγή: philenews.com