Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Παρέδωσε «Δέματα Αγάπης» για το Πάσχα

Η δράση ως  μία «ένδειξη αλληλεγγύης» στις  ευάλωτες οικογένειες εν μέσω των εορτών – Παραδόθηκαν στους πολίτες από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, κ. Γαβριήλ

«Δέματα αγάπης» παρέδωσε στους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ενόψει της μεγάλης θρησκευτικής εορτής του Πάσχα, προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν εκείνη τη μέρα  και οι οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τα δέματα έχουν ήδη παραδοθεί στους δικαιούχους, διαδικασία την οποία ανέλαβε ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ  συνοδευόμενος από κληρικούς και εθελοντές των κοινωνικών δομών της Ιεράς Μητροπόλεως.

2__1_

Θερμές ευχαριστίες απηύθυναν στους χορηγούς, αλλά και στους κληρικούς, εθελοντές και σε όσους συνέβαλαν, ώτσε να πραγματοποιηθεί και φέτος η προσφορά των «Δεμάτων Αγάπης».

5
3

Η ανακοίνωση:

«Συμπαραστάτης στους οικονομικά ασθενέστερους αδελφούς μας στάθηκε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της, ανακουφίζοντας έτσι έναν μεγάλο αριθμό οικογενειών ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη τους Ιερούς Ναούς Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας και Αγ. Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας αντιστοίχως, όπου με την ευγενική χορηγία των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, του Ομίλου «Σκλαβενίτης», της δικηγορικής εταιρείας «Μπενετάτος Ιωάννης», του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα (Getfoods Ltd), του Κολλεγίου Αθηνών, του κ. Πάνου Μπαμπάμτση και της Aegean Baltik Bank προσέφερε «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης.

Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο ίδιος o Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από κληρικούς και εθελοντές των κοινωνικών δομών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, κληρικούς, εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως»

Πηγή: protothema.gr