Το Πάσχα αγοράζουμε λαμπάδες και πασχαλινά αυγά για καλό σκοπό

Φέτος το Πάσχα κάνουμε το καλύτερο δώρο για τους ενήλικες ΑμεΑ εργαζομένους της ARTεμείς, επιλέγοντας τις πασχαλινές χειροποίητες δημιουργίες τους, που έφτιαξαν με τόσο μεράκι.

Φέτος το Πάσχα κάνoυμε το καλύτερο δώρο για τους ενήλικες ΑμεΑ εργαζομένους της ARTεμείς, επιλέγοντας τις πασχαλινές χειροποίητες δημιουργίες τους, που έφτιαξαν με τόσο μεράκι για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Στην Artεμείς θα βρείτε υπέροχες προτάσεις και μεγάλη ποικιλία σε λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, ευφάνταστα δώρα και λαχταριστές σοκολατολιχουδιές. Λαμπάδες τους θα βρείτε ακόμα στο παιδικό τμήμα του Attica Golden Hall μέχρι και τις 23 Απριλίου.

Η Artεμείς είναι ένα “μαγαζί” που δίνει ζωή και εργασία σε ενήλικες ΑμεΑ. Στόχος είναι κάθε χρόνο να “μεγαλώνει” και να ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας. Η τέχνη εξάλλου είναι για όλους, όπως και η ζωή. Οι εργαζόμενοι της Artεμείς, εκφράζονται μέσα από μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, αλλά και αξιοποιούν τις ικανότητές τους σε όλων των ειδών τις εργασιακές θέσεις. Στο e-shop τους, βρίσκουμε χειροποίητα καλλιτεχνήματα φτιαγμένα από ευαισθητοποιημένους καλλιτέχνες της ομάδας του ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και έτοιμα προϊόντα από σταθερούς συνεργάτες τους που στηρίζουν το έργο και τον σκοπό της Artεμείς

Πηγή: athinorama.gr