«Το Coaching “γέφυρα” των απανταχού Ελλήνων» – Για 3η χρονιά η εθελοντική δράση

Το εθελοντικό πρόγραμμα YOUR TIME OF POWER (η ώρα της δύναμής σου) είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία ανθρώπων που ασκούν το επάγγελμα του Coach στην Ελλάδα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η πρωτοβουλία «Your Time of Power» – YOURTOP προσφέρει μια εθελοντική, πρωτότυπη δράση Coaching, αυτή τη φορά με αποδέκτες τους/τις απανταχού Έλληνες και Ελληνίδες.

Συγκεκριμένα, μια εθελοντική ομάδα 20 επαγγελματιών Coaches ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη διασύνδεση των απανταχού Ελλήνων και Ελληνίδων με «γέφυρα» το coaching.

Όπως αναφέρουν στόχος είναι να «γεφυρώσουμε την απόσταση», να νοιώσουμε κοντά, να μοιραστούμε ανησυχίες και προβληματισμούς, να ενδυναμώσουμε εκείνους/νες που θα επιλέξουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του διαδικτυακού Coaching αλλά και να ακουστούν μέσω μιας στοχευμένης έρευνας για τις εμπειρίες και προκλήσεις στις δικές τους αναζητήσεις.

Στη συνέχεια, με τα αποτελέσματα της έρευνας και την εμπειρία από τις Coaching συνεδρίες, θα διοργανωθεί Workshop όπου οι συμμετέχοντες θα λάβουν περισσότερη γνώση για το Coaching και τα οφέλη του σε σχέση με τις προκλήσεις που μοιράστηκαν μαζί μας. Η δράση θα κορυφωθεί στο ετήσιο, παγκόσμιο υβριδικό Συνέδριο COACH NOW, που θα είναι αφιερωμένο στους απανταχού Έλληνες, δίνοντας τους ένα επιπλέον βήμα να ακουστεί η φωνή τους.

Όπως τονίζει η κα Βαρβάρα Ασημακοπούλου, που ηγείται της δράσης, «το YOURTOP ξεκίνησε το 2020 στη «Διεθνή Εβδομάδα Coaching» με σκοπό την υποστήριξη κλάδων της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας που πλήττονταν. Το 2020 προσφέραμε δωρεάν ενισχυτικές συνεδρίες Coaching σε συνανθρώπους μας των επιχειρήσεων και του κλάδου υγείας και το 2021 στους Εκπαιδευτικούς των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης».

YOUR TIME OF POWER 2022 – Χρονοδιάγραμμα Δράσεων

– Έναρξη στη “Διεθνή Εβδομάδα Coaching”: 16 Μαΐου 2022.
– Υλοποίηση έρευνας και coaching συνεδριών: Μάιος – Ιούνιος 2022
– Πραγματοποίηση Workshop: Σεπτέμβριος 2022
– Συνέδριο COACH NOW: 8 Οκτωβρίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε αυτή τη δράση με όποιο τρόπο επιθυμείτε

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ https://bit.ly/YTOP22FORM

Πηγή: newmoney.gr