Κομοτηνή: Στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη οι Ερυθροσταυρίτες

Ολοκλήρωσε τη διανομή τροφίμων το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μένοντας πιστό στην μακρά παράδοση αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει. 

Για ακόμη μία χρονιά διανεμήθηκαν τρόφιμα, με καθαρά ανθρώπινα κριτήρια, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις, σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μοναχικούς πολίτες και ηλικιωμένους, δηλαδή σε ανθρώπους που διαχρονικά υποστηρίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, προσφέροντας ανιδιοτελώς στιγμές χαράς και αγάπης.

Τα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν, σε ικανές ποσότητες είναι: τριών (3) ειδών κρέατα, ζάχαρη, αλεύρι, ελληνικός καφές, τσάι, τυρί – φέτα, ρεβίθια, φακές, φασόλια, ρύζι, μακαρόνια, δημητριακά, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, φρυγανιές, γάλα μακράς διαρκείας, σάλτσες ντομάτας, αλάτι, τσουρέκια και ειδικώς στις οικογένειες με μικρά παιδιά, γλυκίσματα και αποτελούν ευγενική χορηγία επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας, αλλά και πολιτών.

«Παρά τους χαλεπούς καιρούς, που διανύουμε, συνεχίζουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο και για το λόγο αυτό, το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους οφείλει τεράστια ευγνωμοσύνη και τους ευχαριστεί από καρδιάς» αναφέρει η πρόεδρος, η κα Κλάρα Τζελέπη.
Παράλληλα, διαβεβαιώνει την τοπική κοινωνία ότι θα συνεχίσουν να έχουν ευήκοα ώτα, «προστρέχοντας σε βοήθεια, όπου και όποτε χρειαστεί», ευχόμενοι εθελοντές και διοίκηση, «καλές και ευλογημένες γιορτές, με υγεία και αγάπη».

Πηγή: ertnews.gr