ΑΜΚΕ και Μασούτης συνεργάστηκαν και διένειμαν 100 μερίδες φαγητού σε αστέγους

Ανήμερα του Πάσχα, εθελοντές της Κοινωνικής Οργάνωσης Αντικρίση, διένειμαν 100 μερίδες φαγητού καθώς και αναψυκτικά σε αστέγους, οι οποίοι ζουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Από πολύ νωρίς το πρωί οι εθελοντές της Οργάνωσης σάρωσαν στενό προς στενό το κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντοπίζοντας τους άστεγους της πόλης μας και δίνοντάς τους λίγη χαρά, χαρά προσφοράς, χαμόγελα και ευχές ώστε την επόμενη χρονιά αυτοί οι άνθρωποι να μην είναι στους δρόμους.

Τα υλικά για την παρασκευή των εκατό μερίδων που διανεμήθηκαν στους άστεγους της Θεσσαλονίκης ήταν προσφορά του ομίλου Μασούτη.

Παράλληλα οι εθελοντές σίτισαν και τα αδέσποτα ζώα του δήμου, όπου αυτά εντοπίστηκαν με τροφές που και αυτές ήταν προσφορά του ομίλου Μασούτη.

Τέλος, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου και η διανομή τροφίμων σε 74 επωφελούμενα νοικοκυριά για την περίοδο του Πάσχα.

Όπως αναφέρεται από την Κοινωνική Οργάνωση, δια μέσω του Προέδρου της, Δημήτρη Β. Καραμπουρούνη, ευχαριστούνται θερμά τα καταστήματα Μασούτης για την προσφορά τους.

Πηγή: grtimes.gr