Αντίστροφη μέτρηση για το «The Enterprise Tour» Golf Event

Το 1ο «Τhe Enterprise Tour» Golf Event θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας, μια διοργάνωση για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Αντίστροφη μέτρηση για το 1ο «Τhe Enterprise Tour» Golf Eventπου θα λάβει χώρα την Κυριακή 8 Μαΐου στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας. Μια διοργάνωση που φέρει φιλανθρωπικό πρόσημο καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Ο επιχειρηματικός κόσμος αγκαλιάζει την εκδήλωση δίνοντας ένα δυναμικό παρόν.

Συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό

Οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού θα συμμετέχουν 34 ομάδες και μάλιστα κάποιες απ’ αυτές έρχονται από το εξωτερικό στην Ελλάδα αποκλειστικά γι’ αυτόν το σκοπό. Οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο groups. Το πρώτο θα αγωνιστεί στις 8:15 το πρωί και το επόμενο στις 13:30. Υπολογίζεται ότι ο αγώνας θα κρατήσει έως τις 18:30.

Το Gala

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα συμμετέχοντες και καλεσμένοι θα παρευρεθούν στο Gala dinner που θα ακολουθήσει και υπολογίζονται περισσότεροι από 500. Θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με περισσότερα από 100 δώρα για τους συμμετέχοντες και καλεσμένους.

Η διοργάνωση

Το τουρνουά γκολφ απευθύνεται σε στελέχη της ναυτιλιακής, βιομηχανικής, κατασκευαστικής και της επιχειρηματικής εν γένει κοινότητας. Η διοργάνωση υλοποιείται από την Golf Events 18 σε συνεργασία με την + Κ Developments Karampatsos υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, ο οποίος στηρίζει τις δράσεις της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Πηγή: nou-pou.gr