Χρυσός Χορηγός στο TEDx University of Piraeus 2022 η Anytime

Συμμετοχή ομιλητών από τους κλάδους της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Στόχος η ενθάρρυνση της νεανικής καινοτομίας με στόχο ένα καλύτερο αύριο.

H Anytime, το direct brand της Interamerican, είναι ο Χρυσός Χορηγός στο 10o και επετειακό TEDx University of Piraeus, που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μία μεγάλη ομάδα εμπνευσμένων και δραστήριων φοιτητών και εθελοντών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η φετινή εκδήλωση με θέμα «Against The Clock», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο να προωθήσει διαχρονικές, αλλά και πρωτοποριακές ιδέες μέσα από ένα ταξίδι στο παρελθόν, που βοηθάει στην κατανόηση και βελτίωση του παρόντος, αλλά και στη στη δημιουργία του μέλλοντος

Ταλαντούχοι ομιλητές από τον χώρο της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης θα μιλήσουν για τη δική τους «Αgainst the Clock» ενδιαφέρουσα πορεία ζωής, δίνοντας κίνητρο και δύναμη στους νέους να ηγηθούν αυτόν τον κόσμο, τολμώντας να κάνουν τις επιθυμίες τους πράξη.

Από μία τέτοια διοργάνωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Anytime της Interamerican. Σε μία εποχή που συνεχώς αλλάζει, η Anytime επιθυμεί να συμβάλλει έμπρακτα στη διάδοση καινοτόμων ιδεών, που οδηγούν σε έναν παραγωγικό προβληματισμό με στόχο την αλλαγή στον κόσμο.

Η Anytime ενθαρρύνει τους νέους και υποστηρίζει όλες τις πρωτοποριακές ενέργειες που γίνονται όχημα για να ένα καλύτερο αύριο.

Πηγή: euro2day.gr