Την Κυριακή (15/5) ο Γύρος Πόλης Ρεθύμνου… με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο Γύρος της πόλης του Ρεθύμνου είναι το αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τον Δήμο Ρεθύμνου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η φετινή διοργάνωση, όμως, έχει και έναν πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, μιας και υποστηρίζει τον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και μέρος των εσόδων θα καλύψουν ανάγκες των παιδιών. Η διοργάνωση θα εκκινήσει την Κυριακή 15 Μαίου, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν άπαντες από 6 έως 96 ετών.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Γύρο πόλης Ρεθύμνου και ταυτόχρονα να ενισχύσουν τον αγώνα για τα άτομα με αναπηρία στο Ρέθυμνο, μπορούν να εγγραφούν στη διεύθυνση www.sdyr.gr, ενώ το Σάββατο (14/5) θα παραλάβουν μπλουζάκι και αριθμούς από τον Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου. Κατά την παραλαβή των αντικειμένων από τα γραφεία στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη θα υπάρχει κουμπαράς του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια τους. Κουμπαράδες θα τοποθετηθούν και την Κυριακή 15 Μαΐου στον χώρο του αγώνα στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Πηγή: goodnet.gr