Η Λάρισα σε ρυθμούς αλληλεγγύης

Πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα

Η αλληλεγγύη είναι το πιο πολύτιμο όπλο των κοινωνιών απέναντι στους καιρούς που βιώνουμε. Η ηθική στήριξη και η δήλωση της παρουσίας μας στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας αποτελεί στήριγμα και αποτελεσματικό μέσο για την αντιμετώπιση κάθε δυσκολίας.
Με όχημα την αντίληψη αυτή καλούμε την πόλη της Λάρισας να δείξει για μια ακόμη φορά τα ισχυρά κοινωνικά αντανακλαστικά της.
Ένας συνάνθρωπός μας δίνει μάχη ζωής και χρειάζεται άμεσα την στήριξη όλων μας.
Σύντομα σε όλη την πόλη θα ανακοινωθούν δράσεις για την οικονομική στήριξη και την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας του. Η δική μας πρωτοβουλία αποτελεί κίνηση ευαισθητοποίησης, με στόχο την γνωστοποίηση του θέματος, αλλά, κυρίως, την ηθική στήριξη του δοκιμαζόμενου συνανθρώπου μας.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στη δράση «Εδώ σε θέλω» με αναρτήσεις στις προσωπικές τους σελίδες στα social media με τη χρήση της ειδικής ετικέτας (hashtag) και τη αφίσας που δημιουργήθηκε για τον σκοπό.
Στόχος μας είναι να γεμίσουμε τη σελίδα που στήθηκε για τον ίδιο σκοπό στο facebook με τις αναρτήσεις και τα μηνύματα όλων μας.
Η ανάρτηση μιας δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί καθημερινή συνήθεια για τους περισσότερους από εμάς. Ας της δώσουμε αξία, εκφράζοντας δημόσια τη στήριξή μας στον αγώνα ζωής ενός συνανθρώπου μας.
Λάρισα, Εδώ σε θέλω!
Επικοινωνία με την πρωτοβουλία
Facebook:@edosethelo
Email: edosethelo22@gmail.com

Πηγή: thessaliatv.gr