Φιλανθρωπική συναυλία με Ουκρανούς σταρ στη Λάρνακα

Ουκρανοί σταρ, όπως τραγουδιστές Άννα Τρίντσερ και Σέρχι Μπάμπκιν συμμετέχουν στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία «Η ψυχή μου, η Ουκρανία», που πραγματοποιείται το Σάββατο στη Λάρνακα. 

Στόχος της συναυλίας είναι να στηριχτούν οι Ουκρανοί πρόσφυγες στην Κύπρο και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχουν και ταλαντούχα παιδιά- κυρίως προσφυγόπουλα. 

Τη συναυλία θα κοσμήσουν καλλιτέχνες από την Ουκρανία – αγαπημένοι πολλών παιδιών και εφήβων, η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «School» και τραγουδίστρια Άννα Τρίντσερ και ο θρυλικός τραγουδιστής Σέρχι Μπάμπκιν.  

4220302091977458 trincher

Η παράσταση του Σέρχι θα περιλαμβάνει τόσο σόλο συνθέσεις του όσο και τραγούδια από το θρυλικό συγκρότημα 5nizza. Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη με ατμόσφαιρα ζεστασιάς και ελπίδας.

Η συναυλία θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 Μαΐου στην παραλία των Φοινικούδων στην ανοιχτή σκηνή στις 7μ.μ. Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν. Η συγκέντρωση χρημάτων θα είναι διαδικτυακή και οι δωρεές θα πάνε απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της Κεντρικής Τράπεζας της Ουκρανίας για την υποστήριξη των Ουκρανών προσφύγων.

Ο σκοπός αυτού του έργου είναι να εισαγάγει στον τοπικό πληθυσμό την πλούσια και ξεχωριστή κουλτούρα του ουκρανικού λαού. Μέσα από τραγούδια και πρόζα, τα ουκρανικά ταλέντα θα δείξουν την καρδιά και τη ψυχή της χώρας. Αυτό το εξαιρετικό γεγονός θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο της θετικής εικόνας της Ουκρανίας και θα επιστήσει για άλλη μια φορά την προσοχή του ευρύτερου κοινού στην κατάσταση στην Ουκρανία και στη στήριξη των προσφύγων στην Κύπρο.

Οι διοργανωτές σημειώνουν ότι είναι σημαντικό να έρθετε στην εκδήλωση και να υποστηρίξετε την εκδήλωση με ουκρανικά σύμβολα και με κεντημένη στολή. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ουκρανίας και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ουκρανικής-Κυπριακής Φιλίας στην Κύπρο. Ο Πρέσβης της Ουκρανίας Ρουσλάν Νιμτσίνσκι, καθώς και πλήθος αξιωματούχων της Κύπρου και της Κυπριακής Κυβέρνησης θα παραστούν στη συναυλία για να στηρίξουν τον ουκρανικό λαό.

Η εκδήλωση θα καλυφθεί από τα ΜΜΕ της Κύπρου και της Ουκρανίας.

Πηγή: philenews.com