Η ΠΡΟΝΟΙΑ τιμά τους εθελοντές της που υπηρετούν επί 50 χρόνια την παροικία μας

Στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εθελοντισμού, την Τρίτη, 17 Μαΐου, η ΠΡΟΝΟΙΑ τίμησε τους εθελοντές της, σε μία ειδική εκδήλωση προς τιμήν τους στην αίθουσα Normanby House στο Northcote. Οι περισσότεροι εθελοντές της ΠΡΟΝΟΙΑΣ που παρευρέθηκαν απόλαυσαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που είχε σχεδιαστεί ειδικά γι’ αυτή την ημέρα, σε μια γιορτή γεμάτη διασκέδαση, χαμόγελα και συγκίνηση.

Τη γιορτή τίμησαν, επίσης, η πρόεδρος του Οργανισμού, κα Κρις Παυλίδης, ο κηδεμόνας της ΠΡΟΝΟΙΑΣ κ. Αιμίλιος Κύρου, η διευθύνουσα σύμβουλος κα Τίνα Δούβου-Σταθοπούλου, και η αναπληρώτρια διευθύντρια κα Νίκη Εφραιμίδη. Η Συντονίστρια του Προγράμματος Εθελοντών και οργανώτρια της εκδήλωσης κα Παρασκευή Τσίγκα, μίλησε με υπερηφάνεια για το εθελοντικό έργο όλων, την αγάπη και την αλληλεγγύη.

Η βετεράνος δημοσιογράφος, πρέσβειρα της ΠΡΟΝΟΙΑΣ, αλλά και εθελόντρια και η ίδια, κα Ρένα Φραγκιουδάκη ήταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης και μίλησε με ιδιαίτερη συγκίνηση και για το δικό της εθελοντικό έργο που μετρά πάνω από πενήντα χρόνια με την ΠΡΟΝΟΙΑ.

Περισσότερα για την εκδήλωση, τις ομιλίες και το έργο των εθελοντών θα δημοσιευτούν τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: neoskosmos