Αποστολή Μονακό: Οι οδηγοί της F1 θα παίξουν μπάλα για καλό σκοπό

Η δράση στο Μονακό ξεκινά με ποδόσφαιρο αντί για γκάζια και το Gazzetta θα είναι εκεί!

Η εβδομάδα του περίφημου Grand Prix του Μονακό ξεκινά από ένα διαφορετικό αγωνιστικό χώρο – αυτού του σταδίου Louis II της Μονακό. Εκεί όπου παραδοσιακά φιλοξενείται ο αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στη Nazionale Piloti, την ποδοσφαιρική δηλαδή ομάδα των πιλότων της Formula 1 και της Star Team For The Children, μίας ομάδας επίλεκτων προσωπικοτήτων από διάφορους τομείς.

Σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου, διεξάγεται η 30η εκδοχή αυτού του αγώνα, με πολλά μεγάλα αστέρια να δίνουν το «παρών». Από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δούμε τους Φερνάντο ΑλόνσοΣαρλ ΛεκλέρΚάρλος ΣάινθΠιερ Γκασλί, ενώ δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να εμφανιστούν κι άλλα πρόσωπα από το σημερινό Grid.

Nazionale PIloti

Μαζί τους θα είναι πολλά αστέρια του χθες, όπως ο Φελίπε Μάσα, ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα, ο Ιβάν Καπέλι αλλά και εκπρόσωποι άλλων σημαντικών θεσμών του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως ο Μάρο Ένγκελ, ο Μαξ Μπιάτζι κ.α.

Όσο για την All Star ομάδα την οποία συγκεντρώνει ο Πρίγκιπας Αλβέρτοςπου παραδοσιακά φοράει τη στολή της ομάδας και μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αναμένεται να έχει ξανά στον πάγκο τον σπουδαίο Κλαούντιο Ρανιέρικαι στη σύνθεσή της θρύλους της μπάλας όπως ο Μάρκο Σιμόνε, o Λουντοβίκ Ζιουλί, ο Γουίλιαμ Γκαλάς κ.α.

Ντι Νατάλε με Ρανιέρι

Όμως για μία ακόμα φορά, ο εκπρόσωπος της Nazionale Piloti στη χώρα μας, Κώστας Μαστοράκης, έχει εξασφαλίσει έντονο ελληνικό στοιχείο σ’ αυτό το σπουδαίο event.

Ξεκινώντας από τον αγωνιστικό χώρο, με τη συμμετοχή του Χρήστου Φιωτάκη, γυμναστή πολλών κορυφαίων οδηγών (Μάσα, Τιερί Νεβίλ κ.α.) καθώς και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Nazionale Piloti

Για μία ακόμα φορά, οι στολές των πιλότων θα έχουν το λογότυπο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στηρίζοντας τη δράση του και διαδίδοντας το μήνυμα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

Παρών θα είναι ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος και Διοικητής των νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» Μανώλης Παπασάββας ενώ υποστηρικτής του αγώνα θα είναι και φέτος το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.