Κυριάκης-Pronzato μαγειρεύουν για καλό σκοπό στο “Hervé Restaurant”

Δύο εξαιρετικοί σεφ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής συμπράττουν στην κουζίνα του εστιατορίου «Hervé» για μια βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον οργανισμό «EUROhope».

Τα δείπνα στα οποία οι μάγειρες βγαίνουν εκτός comfort zone, ως φιλοξενούμενοι σε κουζίνες συναδέλφων τους, επιφυλάσσουν συνήθως ευχάριστες γαστρονομικές εκπλήξεις, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για σεφ εστιατορίων υψηλών προδιαγραφών. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Hervé Pronzato και Παύλος Κυριάκης, των χρυσοσκουφάτων “Hervé Restaurant” και “Zillers”, που τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα συνδυάσουν στο “Hervé Restaurant” το μαγειρικό τους σκεπτικό και φίνο στυλ. Το μενού 14 σταδίων περιλαμβάνει πιάτα όπως σκουμπρί με nori, λακέρδα, μαρούλι, καπαρόφυλλα και κρεμμύδι σε ζύμωση, πάπια με κράκερ, κρασί πόρτο και miso και καλκάνι με μελιτζάνα, porcini και beurre blanc, τα οποία θα συνδυαστούν κατ’ επιλογή με 5 ποτήρια κρασί.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον “EUROhope”, τον οργανισμό καλαθοσφαιρικής αγωγής για νέους και νέες στο φάσμα του αυτισμού ενώ, όπως μας είπε ο Hervé Pronzato, αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς αντίστοιχου προφίλ εκδηλώσεων τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται εξ ολοκλήρου σε επιλεγμένους οργανισμούς. 

Κόστος μενού: 85 € | Wine Pairing: + 35 €

Πηγή: athinorama.gr